Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Sektör Bilgisi
Oto Servis Sektörü

Bu sektörde 69 adet Firma bulunmaktadır.
Sektör'e Ait Firmalar
  • Oto Demir Dış Ticaret

    OTO DEMİR Geniş bir iş tecrübesine sahip olan Akyol Dış Ticaret, 2002 yılında bünyesinde OTO DEMİR'i kurarak, Audi, Volkswagen, Seat ve Skoda araçlarının orijinal ve yan sanayi yedek parçalarını dünyanın bir çok ülkesinden ithal ederek toptan satışın yanında perakende satışını yapmaktadır. Kalite ve Güven Kaliteli yedek parça üretmeyi ve satmayı öncelikli hedef edinen şirketimiz, bu prensiplerinden hiç ödün vermeden, istikrarlı ve başarılı yükselişini hızla sürdürmektedir. Biliyoruz ki, daha iyi hizmet, daha çok müşteri demektir...
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Has Otomotiv

    Has Otomotiv, eğitimli - uzman satış ve satış sonrası kadrosuyla her zaman müşterilerinin yanında... Satış Mercedes-Benz sahibi olmak isteyenler Has Otomotiv ile görüşmeden karar vermiyor. Çünkü onlar Has Otomotiv'e güveniyor. Has Otomotiv uzman satış ve satış sonrası kadrosu ile müşterileri büyük bir ailedir. Mercedes-Benz Service Servis noktalarımızda kullanılan test makine ve ekipmanları teknolojinin en son ürünleri olup, servis noktalarında mekanik, elektrik, elektronik, kaporta ve boya hizmetlerini Mercedes-Benz Bayii kalitesiyle sunmaktayız. Orijinal Yedek Parça Ambalajı, özel bir hologram ile güvence altına alınan Mercedes-Benz orijinal yedek parçaları, aracınızdan en yüksek performansı almanızı sağlar. Zor koşullara uzun süre dayanma kapasitesi, malzeme ve işçilik kalitesi, aşınma oranı, montaj uyumu, parça ömrü gibi kriterler, Mercedes-Benz orijinal yedek parçalarını eşsiz kılan önemli özelliklerdir. Mercedes-Benz, orijinal yedek parçaların üretimini son teknolojinin kullanıldığı kalite testlerinden geçirerek araçların yüksek performansını yıllarca korumayı hedeflemektedir. Mercedes-Benz Türk, Daimler AG bağlantılı lojistik altyapısı ile Mercedes-Benz araçlarının orijinal yedek parçalarını en kısa sürede temin etmekte ve Türkiye çapında hizmet veren bayi ve yetkili servislerine ulaştırmaktadır. Mercedes-Benz Yetkili Bayi - Has Otomotiv
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • yurt oto

    Kurumsal Değerlerimiz: - Müşteri Memnuniyeti - Takım Ruhu - Kaliteli ve Güvenilir Hizmet - Renault Eğitim Planları ve Geribildirimler - İnsiyatif ve Sorumluluk - Sektördeki Yenilikler ve Teknoloji
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Doğuş Otomotiv

    Türkiye'nin ithal pazarda lider otomotiv distribütörü şirketi Doğuş Otomotiv, binek araç, hafif ticari araç, ağır vasıta, endüstriyel ve deniz motorları ve soğutma sistemleri alanlarında 15 uluslararası markanın temsilcisidir 1951 yılında kurulan Doğuş Grubu, başarılı geçmişiyle Türkiye'nin önde gelen grupları arasında yer almakta ve hizmet sektöründe bölgesel lider olma vizyonuyla hareket etmektedir. Grup; finans, otomotiv, inşaat, medya, turizm ve hizmetler, gayrimenkul, enerji ve yeme-içme olmak üzere sekiz sektörde faaliyet göstermektedir. Doğuş Grubu ayrıca, mevcut hizmet verdiği sektörlerin yanı sıra spor, eğlence, teknoloji ve tarım alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesini sürdürmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Atalay Otomotiv

    Atalay Otomotiv 1994 yılından itibaren ikinci el Minibüs ve Otobüs piyasasında faaliyet göstermeye ve bu yönde profesyonelleşmeye başlamıştır. Atalay Otomotiv sadece Otokar araçları satışı ve satış sonras hizmeti sunmaktadır. Atalay Otomotiv olarak 4000 m2 arazi üzerinde 450 m2 Yedek Parça Deposu, 600 m2 Kapalı Servis, 250 m2 Araç Kabul ve Bekleme Salonları ve 250 m2 Satış Ofisleri ile toplam 1.550 m2 kapalı alanda teknik donanımları en üst düzeyde ve eğitimli personelimizle müşterilerimizin beklentilerini sorunsuz karşılamaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Anadolu Isuzu

    Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. Anadolu Grubu, Isuzu Motors Limited ve Itochu ortaklığında halka açık bir anonim şirkettir. Ana faaliyet alanı ise hafif kamyon, kamyonet, küçük otobüs ve pick-up gibi ticari araçların üretimi ve pazarlanmasıdır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Kök Motorlu Araçlar

    Kök yetkili servisinde bakım, onarımlarınızı profesyonel kadro ve son teknoloji ekipmanlar ile zaman kaybı yaşamadan güvenle yaptırabilirsiniz. İnteraktif servis ile 8 adımda kontrol prosesi ile aracınız hakkında detaylı ve güvenli bilgi alır, Ford orjinal Yedek Parça kullanımı sayesinde Ford kalite ve güvenlik standartlarında hizmet almış olursunuz. Bizim İçin Güvenliğiniz herşeyden önemli.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Supsan Motor

    Supsan, bir Borusan Holding kuruluşu olup, 3 Eylül 1970 tarihinden itibaren Eaton SRL lisansı ile Her türlü içten yanmalı motorlar için motor supabı üretmektedir. Gayd, tırnak, tij ve supap başlığı ürünlerinde araç üreticilerinin orjinal parça tedarikçisidir. Supsan, bayileri kanalı ile de supap, gayd, baga, tırnak, tij, takım conta, eksantrik mili, supap fincanı, silindir kapak, krank, şim, supap lastiği, silindir kapak saplaması ve motor yatağı ürünlerini dağıtmaktadır. Kalite yönetimi sistemimizin ISO / TS 16949 gereksinimlerine uygunluğu, uluslararası bir denetleme kuruluşu olan TÜV CERT tarafından onaylanmıştır. Supsan, kendi alanında Türkiye'nin en büyük üreticisidir. Ford Otosan, Oyak Renault, Tofaş, Türk Traktör, Iveco, Anadolu Isuzu, Başak Traktör, Karsan, Otokar, Daf Tırsan, Yavuz Mühendislik, Temsa, Tümosan firmalarının ihtiyaçları Supsan tarafından karşılanmaktadır. Yurtdışı müşterilerimiz ise Ferrari, Mercedes Benz, BMW, Aston Martin , Bentley, Porshche, Volkswagen, Fiat, JCB, Ford, Iveco, Daf, Volvo, Renault, Dacia, Nissan, Peugoet, Volvo Penta, Isotta Fraschini, VM Motori, Detroit Diesel, GM, Chrysler, John Deere firmalarıdır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Maslak Peugeot Özel Servis

    1971 yılında Peugeot'ya başlayan Maslak Peugeot’nun kurucusu Metin Bayraktar, 40 yılı aşkın süredir Peugeot’ya ve siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir. Herşey Şişli’de bir tamirhanede başlar, sonraki yıllar Atatürk Oto Sanayi Sitesi’ne geçilir ve ‘’İleri Oto’’ adı altında atölye şefliği ile devam eder. 1987’de ‘’Kalfalık Belgesi ve ‘’Ustalık Belgesi’’ alır.Peugeot eğitimlerine katılır ve ‘’Certificat de Stage’’ belgesini alır.Bunların üzerine 1999 yılında ise kariyerine yeni bir belge ekler:‘’Usta Öğretici Belgesi’’ Özel Maslak Peugeot’nun kurucusu Metin Bayraktar uzman kadrosunu eğitime göndererek, Peugeot’dan eğitim alan tek özel servis olmayı başarmıştır. 2004 senesinde uzman ekip ve kadrosuyla Maslak Peugeot’yu hizmete açan Metin Bayraktar;müşteri memnuniyetini temel almış,güler yüzlü servis anlayışını prensip edinmiş, ve yılların getirdiği deneyimle müşteri ihtiyaçlarına cevap vermeye devam etmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Fiat SEZGİN OTO

    1970 yılında inşaat malzemeleri ticaretiyle ilgili kurulan firmamız ,1980 yılında SEZGİN OTOMOTİV YAPI MALZEMELERİ KOLLEKTİF ŞİRKETİ adıyla bir aile şirketi olarak,otomotiv sektörüne Çağlayan'daki kendi yerinde toptan ve perakende yedek parça satışı yaparak başladı. Otomotive sektöründeki gelişmeye ve degişime paralel olarak 09/01/1993 yılında Maslak Atatürk Oto Sanayii Sitesi 3000 m2 kapalı alanda,rahmetli cumhurbaşkanımız Turgut ÖZAL'ın katılımıyla FİAT yetkili servisimizi açtık.O günden bu yana siz değerli Fiat sahiplerine Fiat güvencesiyle hizmet vermekteyiz.Geçen zaman içerisinde aynı zamanda inşaat sektöründe de önemli hizmetler verdik ve vermeye devam etmekteyiz.Yaklaşık 40 yıllık süre içerisinde en önemli ilkemiz;insan odaklı,müşteri memnuniyetini öne çıkaran,kaliteli,güvenli ve hızlı hizmet vermektir.Bu süre içerisinde kıymetli Fiat sahibi müşterilerimize bize gösterdikleri ilgiden dolayı şükranlarımız sunarız... İstanbul ilinin Şişli ilçesinde bulunan SEZGİN OTO, güler yüzlü personeli ve ferah showroomu ile hizmet vermeye devam etmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Fertan Otomotiv

    1985 Yılında Ferhat Sigorta Aracılık Hizmetleri Şirketi Adı Altında (Ray Sigorta) Yetkili Acentesi Olarak Otomotiv Söktörünün Bir Dalı Olan Sigortacılık Hizmeti İle Otomotiv Söktörü İle Tanışmış Bulunmaktayız. Vezirçifliği Mevki Yeni Gölcük Yolu İzmit/Kocaeli (Izmit) Türkiye 1993 Yılında Ferhat Otomotiv Turz. Tic. Ve San. Ltd Şirketi’ni Kurarak Sakarya İlinde Hyundaı Yetkili Bayii Olarak Orhangazi Caddesinde Araç Satışı İle Otomotiv Sektörüne Başladık. 1997 Yılında Eskişehir Yolu Üzeri Tank Palet Fabrikası Yanına Yapmış Olduğumuz Plaza İle Satış Hizmetinin Yanında Servis Ve Yedek Parça İle (Plaza) Hyundaı Ailesine Her Dalı İle Hizmet Vermeye Devam Etmekteyiz. 2004 Yılında Firmamız Bünyesine Axa Oyak Acenteliği Ve 2006 Yılında Güneş Sigorta Acenteliğinide Katmış Bulunmaktayız. Sakarya İlimizde Hyundaı Ailesine Hizmetimiz Devam Ederken 2005 Yılında Fertan Otomotiv Ticaret Limited Şirketini Adı Altında Kocaeli İli Hyundaı Yetkili Bayiliğini Alarak Kocaeli Hyundaı Ailesinede Hizmetine Başlamış Bulunmaktayız. Ayrıca Bünyemize Kattığımız 2008 Yılında Traktör Bayiliği Olan Lg Marka Traktör Bayiliğinide Alarak Traktör Söktöründede Marmara Bölgesine Hizmet Vermekteyiz. Sakarya Ve Kocaeli İllerinde Hyundaı Ve Traktör Plazalarımızla Otomotiv Söktöründe Hizmet’e Devam Etmeyi Ve Daha Büyerek İleri Götürmeyi Tahahüt Ediyoruz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • ZYNEX AUTO EKSPERTİZ

    ZYNEX AUTO EKSPERTİZ HER MARKA VE MODEL ARACLARINIZI SATIN ALIRKEN VEYA SATARKEN DENEYİMLİ KALİTE KONTROL UZMANLARI VE EN GELİŞMİŞ ELEKRTONİK CİHAZLARIYLA TEST VE KONTROL EDEREK SİZLERE ALIM- SATIM VE ARACINIZI TANIMANIZDA KOLAYLIK SAGLAMAKTADIR. KOCAELİNİN İLK VE TEK COMPUTEST MERKEZİ ZYNEX KOCAELİ OTO EKSPERTİSE TARAFSIZ, KALİTE STANDARTLARINDA İZMİTTE ÖNCÜ BİR KURULUŞTUR. İKİNCİ EL ARAÇ ALIRKEN VEYA SATERKEN CAN GÜVENLİGİNİZİ,PARANIZI VE ZAMANINIZI TEHLİKEYE ATMAYIN. Araç almadan önce ,ilk olarak kafanızda alacağınız aracı hangi amaçlar için kullanacağınızı ve hangi tip ve modelde araç alırsanız sizin ihtiyaçlarınıza cevap verebileceğini oluşturmalısınız, böyle bir yaklaşım siz aracınızı aldıktan sonra ihtiyaçlara cevap verememe konusunda oluşabilecek pişmanlık duygusunu ortadan kaldıracak ve sizi aldığınız aracı tekrar alıp-satma sırasında oluşabilecek maddi zararlardan kurtaracaktır. Hangi aracı alacağınıza karar verdikten sonra,size uygun olan 2.el aracı bulma aşamasına geçmelisiniz, bulduğunuz ikinci el aracı ekspertiz yaptırmadan önce ilk olarak sizin görüp,beğenmeniz gereklidir, unutmayın ki görmeden direk test merkezinde buluşup ekspertiz yaptırdığınız araç size ekspertiz ücreti olarak boşuna maddi külfet yaratacaktır. Ve son aşama olarak karar verip,beğendiğiniz aracı kesinlikle test yaptırmadan almayınız, alacağız araç arkadaşınızın aracı yada yabancı birinden alınan araç olabilir, aldığınız aracın sizin bilmediğiniz kusurları çıkabilir ve bu kusurlar kullanırken size ve sevdiklerinize zarar verebilir yada satarken sizi maddi olarak zarara uğratabilir bunun önüne geçebilmek için almadan önce test yaptırmalısınız.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • dsg türkiye

    Auto House Ağır vasıta tuning, beyni olan kamyon, kamyonet, otobüs ve tırlarda, motora hükmeden beyinin yazılımı okunarak sizin isteğiniz ve çalıştığınız yol durumuna ve motorun durumuna uygun olarak, tamamen kendimiz yeniden yazılım yapıp aracınızın beygir ve torkunu artırıyoruz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Otomol

    Otomol BMW, Mini, Land Rover Yetkili Servis - Merter Otomol Servis; Borusan Otomotiv BMW yetkili servisi, MINI yetkili servisi ve Land Rover yetkili servisi olarak Merter merkezi lokasyonda hizmet vermektedir. Osmaniye Mh.,E-5 Çırpıcı Yan Yol Cd. No:1-3,34140 Bakırköy/İstanbul,Türkiye
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Honda Plaza Cem

    Honda Plaza Cem. teknik donanımı ve uzman kadrosu ile toplam 2.100 m2 alana sahip plaza binasında satış, servis, yedek parça ve ikinci el ile birlikte sigorta hizmetleri de sunmaktadır. Honda Plaza Cem’ de temel hedef eksiksiz ve tam hizmet anlayışı ile koşulsuz müşteri memnuniyetidir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • YAŞAR OTOMOTİV KAYSERİ

    1981 Yılında Kayseri Oto Sanayin de çırak olarak meslek hayatına ilk adımımı attım.Kalfalık ve Ustalık sürecini tamamladıktan sonra 1998 Yılında Hundai yetkili servisinde işe başladım ve 5 Yıl ustalık yaptım.2003 yılında kendi firmam olan Yaşar Otomotiv'i açtım.Elektrik,Mekanik,Kaborta,Boya ve Yedek parça birimleri ile kısa bir süre de otomotiv sektöründe göstermiş olduğumuz gayret ve özveri bizlere halkımızın teveccühünü göstermiştir.Konusunda uzman ve tecrübeli 15 kişilik genç ve deneyimli personelimizle siz değerli müşterilerimizin her marka ve model japon grubu araçlarına teknolojik donanımımızla en iyi hizmeti vermek ve kaliteli hizmeti sunmak bizlerin kaçınılmaz bir görevi olmuştur. İlginize teşekkür ederiz
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Çataloğlu Ticaret

    Yirmi yıllık bir firma olmak ile beraber, geleneklere bağlı kalmadan kendimizi sürekli güncelleyerek, en son teknoloji ile üretilen en güncel ürünleri sizlere sunmaktan kıvanç duyarız. Ana faliyet dallarımız motor yağları, akü, filtre, performans arttırıcı ve sorun giderici yağ ve yağ katkıları. Akü, yağ ve filtre almadan önce bir de bize sorun!!!
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin