Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Sektör Bilgisi
Rent A Car - Kiralama Sektörü

Bu sektörde 27 adet Firma bulunmaktadır.
Sektör'e Ait Firmalar
  • EuroCars Şanlıurfa Rent A Car

    Kaliteli hizmet, müşteri memnuniyeti ve dürüst çalışma ilkelerini benimseyerek 2010 yılında kurulan EuroCarS Rental SAN.LTD.ŞTİ. kısa ve uzun dönem araç kiralama hizmetlerinin yanı sıra tüm havayolları bilet satışı, otel rezervasyonu gibi yurt içi ve yurt dışı seyahat organizasyon hizmetleri, vize işlemleri ile de müşterilerinin garantili ve 7/24 kesintisiz hizmeti ile yanındadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • ÇAKIR TURİZM

    ÇAKIR TURİZM | Rent a Car - İstanbul da Araç Kiralamanın Ekonomik Adresi İstanbul da Araç Kiralama Hizmetleri Tel: 0212 570 92 27 1994 yılında kurulan firmamız kaliteli hizmet, müşteri memnuniyeti ve dürüst çalışma ilkelerini benimseyerek; madencilik sektöründe faaliyet göstermeye başlamıştır. Şirketimiz; 2000 yılından itibaren ağırlıklı olarak turizm, otomotiv, alım, satım, kiralama satışlarından sonra hizmetlerine vip araç kiralamayıda eklemiştir. Bu sektörde başarılı olup yatırımlarını da bu başarılarına katmayı planlamaktadır. Araç kiralama ile ilgili tüm ihtiyaçlarınızın çözümlerini tek bir çatı altında toplayan Çakır Turizm, bireysel ve kurumsal şirketinizin ihtiyaç duyduğu tüm araçlara güvenli, sürekli ve sorunsuz bir şekilde sahip olmanızı sağlar. Günlük, aylık ve yıllık olarak şoförlü ve şoförsüz araç kiralama hizmetleri sunmaktayız
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Bursa Filo Kiralama

    Bursa Filo Kiralama | Eren Filo | Uzun Dönem Araç Kiralama Firmamız, Eren FİLO adı altında 2004 yılında sektörde yerini almıştır. Ticari politikamız herzaman uygun fiyat, sınırsız hizmet, ve dürüstlüğe dayanmaktadır. Eren FİLO her yıl yenilenen araç filosuyla kaliteli, güvenli ve dürüstlüğe dayalı hizmet anlayışını profesyonel kadrosuyla en uygun fiyatta hizmet vermektedir. Bizim için kalite demek müşterilerimize en iyisini sunabilmek, bütün beklentilere cevap verebilmektir. Hedefimiz hizmetle kaliteyi her zaman ekip ruhuyla en yüksek seviyede tutmaktır Eren FİLO, Globalleşen dünyanın globalleşen ihtiyaçları, günümüzde araç kiralamayı hayatımızın bir parçası haline getirmektedir. Gerek şirketlerin, gerekse bireylerin araç ihtiyaçlarını karşılayan firmamız, her sınıf araç ihtiyacınızı karşılamaktadır. Araçlarımız 0 – 2 yaş civarında olup kiraladığınız yere teslim veya bulunduğunuz yere teslim gibi değişik alternatifleri de size sunmaktadır Şoförlü, Şoförsüz kiralayabileceğiniz araçlarımızda, bütün hizmetlerimizde olduğu gibi ekstra temizlik ve konforu bulacaksınız.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Open Rent A Car

    Open Rent A Car | İstanbulda Rent A Car Hizmeti Open Rent A Car, 8 yıllık araç kiralama tecrübesi ile İstanbul'da ekonomik araç kiralama, lüks araç kiralama hizmeti vermektedir. Bakırköy'de bulunan Open Rent A Car ofisi İstanbul Atatürk Havalimanı, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ve tüm İstanbul geneline araç teslimi hizmeti sunmaktadır. BAKIRKÖY’DE RENT A CAR HİZMETİ Open Rent A Car ofisinin bulunduğu Bakırköy ilçesi Atatürk Havalimanına 10dk uzaklıkta bulunmaktadır. Atatürk Havalimanı'nda araç kiralama hizmeti almak isteyen müşterilerimize 24 saat rent a car hizmeti verilmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • ÖZCAR Rentacar

    ÖZCAR Rentacar - Rent a car, Kiralık Araç, Bakırköy Araç, Oto Kiralama, VIP Araç, Minibüs Kiralama Özcar Rent a Car’ın ana faaliyeti her türlü ilgili yasal düzenlemeler çerçevesinde sürücülü ve sürücüsüz olarak araç teminini müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda sağlamak ve sunmaktır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • SESA Rent a Car Bakırköy

    SESA RENT A CAR - BAKIRKÖY LÜKS, ORTA, EKONOMİK ARAÇ KİRALAMA KİRALAMA ŞARTLARI Sürücü Belgesi ve Kullanım Yaşı Lüks araçlar ve ticari araçlar için 25 yaşını doldurmuş ve en az 3 yıllık ehliyet sahibi olmanız, diğer araç grupları için 23 yaşını doldurmuş ve en az 2 yıllık ehliyet sahibi olmanız halinde firmamızdan araç kiralayabilirsiniz. Kiramala Süresi En kısa kiralama süresi 24 saattir. Uzun süreli kiralamalar için özel fiyatlar uygulanır. Fiyatlar Fiyatlara, bakım, üçüncü sahışlara karşı (yasal poliçe sınırları içinde) sigorta garantisi dahil olup , Yakıt kiralayana aittir. Ödeme ve Depozit Kira bedeli kiralamanın başlangıcında peşin olarak alınır. En kısa kiralama 72 saat olup, gecikme halinde, her ek saat için, uygulanan ücretin 1/4'ü alınır. Toplam 4 saati aşan gecikmeler ise tam gün olarak hesaplanır. Geçerli Amerikan Express, Diners, Eurocard, Master Card ve Visa kredi kart sahiplerinde depozit koşulu aranmaz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Platinum Lüks Araç Kiralama

    Firmamız lüks araç kiralama tecrübesi ve geniş araç filosuyla İstanbul'da hizmet vermektedir. Kiralık Araçlar, kiralık lüks araç, kiralık jeep, rent a car, Formalitesiz Kiralık Araba Hizmeti Firmamız lüks araç kiralama tecrübesi ve geniş kiralık araç filosuyla İstanbul'da hizmet vermektedir. Son model kiralık lüks araç ve kiralık jeep modellerimizi adresinize kadar teslim etmekteyiz. Lüks Araç Kiralama öncesi ve sonrası 7/24 destek ekibimiz her türlü sorununuzda yanında olarak Tam Müşteri Memnuniyeti vizyonumuzla rent a car çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Çok özel lüks araba kiralama fiyatları ve rent acar kampanyaları için iletişime geçiniz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Aventour Rent A Car

    Aventour Rent A Car En Çok Tercih Edilen Araç Kiralama Şirketi Aventour Rent A Car araç kiralama hizmetleri ile uzun dönem filo kiralama, şoför ve havaalanı transfer hizmetleri ile günlük, aylık, yıllık araç kiralama fiyatları
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Pelikan Rent A Car

    Pelikan Rent A Car İstanbul offers the best rent a car, Airport Transfer in İstanbul, Sabiha Gökçen Airport rent a car, Atatürk Airport car hire istanbul. rent a car istanbul, car hire istanbul, airport rent a car
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • izmir 5s kiralama

    İzmir Araç Kiralama (Rent a Car) Ofisi Ege’nin incisi İzmir’de bulunan 5S İzmir araç kiralama şubemiz, merkezi konumda bulunan kolay ulaşılabilir OtoPlaza-Mersinli adresinde hizmetinizdedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Samsun 5s Araç Kiralama

    Samsun Araç Kiralama (Rent a Car) Ofisi Büyük liman şehri Samsun’da bulunan şubemizde Samsun Araç Kiralama ekibi ve filosu ile hizmet vermektedir. Tel. santralimiz ya da 5skiralama.com’dan 7/24 rezervasyon yapmak mümkündür
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Moon Rent a Car

    Havalimanından teslimat, hijyenik araçlar, sınırsız KM, depozitosuz kiralama. Avantajlı araç kiralama çözümleri için bize ulaşın. 7/24 Online Destek. Rez İptal Garantisi. Full Kasko.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Almira Rent A Car

    Almira Rent A Car | Oto Kiralama ve Araç Kiralama Hizmeti Almira Rent A Car, Türkiye'nin en fazla marka, model seçeneğine ve en genç araç filosuna sahip oto kiralama şirketidir. Almira araç kiralama hizmetleri. Osmaniye Mh. E-5 Çırpıcı Yan Yol Cd. No: 1 Bakırköy / İSTANBUL
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • BİZZ Filo

    BİZZ Filo gerek günlük araç kiralamada, gerekse şirketinizin orta ve uzun dönem filo kiralamalarında, iş veya tatil seyahatlerinde yapılacak aylık kullanımlarda, beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacak, hayallerinizin bir adım ötesinde güvenli ve kaliteli hizmet veren yanınızdaki yeni iş ortağınız. VATAN CADDESİ EMLAK BLOKLARI B1 D1 Karagümrük Mh. 34091 Fatih/İstanbul
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
1
2
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin