Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Sektör Bilgisi
Ev Tekstil Ürünleri Sektörü

Bu sektörde 46 adet Firma bulunmaktadır.
Sektör'e Ait Firmalar
  • Tekstil Perde

    TEKSTİL PERDE Ev tekstili ve perde konusunda 20 yılı aşkın sürelik deneyime sahiptir. TEKSTİL PERDE 1992 yılından bu yana ev tekstili ve perde sektörünün öncü kuruluşlarından birinde yetişmiş profesyonel bir ekip tarafından kurulmuştur. HİZMETLER Ölçü Keşif Tasarım Uygulama Montaj KALİTE GÜVENCESİ Satışını yaptığımız tüm ürünler firmamız garantisindedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Trend Dantel - Tül, Dantel

    Trend Dantel - Tül, Dantel Üreticisi ve İmalatçı Tekstil Firması 20 yıldır Türkiyenin önde gelen tül, dantel üreticisi ve imalatçı tekstil firması olarak yüksek kaliteli tül kumaş ve dantel üretim satışını yapmaktayız
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Pelsan Tekstil Ürünleri

    adult diaper, babydiaper, backsheet, breatech, breathable, çocukbezi, film, hasta bezi, hava geçirgenlik, istanbul, madical, medikal, medical, nefes alabilen film, nonbreathable film, pe, pelsan, poliethilen, tekstil, textile backsheet, textile, ürünleri, wvtr, pelsan tekstil, pelsan textile, breathable, film, backsheet, textile backsheet, çocukbezi, babydiaper, pe, hasta bezi, adult diaper, medikal, madical, breatech, nonbreathable film, nefes alabilen film, poliethilen, wvtr, hava geçirgenlik, adult diaper, babydiaper, backsheet, breatech, breathable, çocukbezi, film, hasta bezi, hava geçirgenlik, istanbul, madical, medikal, medical, nefes alabilen film, nonbreathable film, pe, pelsan, poliethilen, tekstil, textile backsheet, textile, ürünleri, wvtr, pelsan tekstil, pelsan textile, breathable, film, backsheet, textile backsheet, çocukbezi, babydiaper, pe, hasta bezi, adult diaper, medikal, madical, breatech, nonbreathable film, nefes alabilen film, poliethilen, wvtr, hava geçirgenlik /meta name=deblockedion content=adult diaper, babydiaper, backsheet, breatech, breathable, çocukbezi, film, hasta bezi, hava geçirgenlik, istanbul, madical, medikal, medical, nefes alabilen film, nonbreathable film, pe, pelsan, poliethilen, tekstil, textile backsheet, textile, ürünleri, wvtr, pelsan tekstil, pelsan textile, breathable, film, backsheet, textile backsheet, çocukbezi, babydiaper, pe, hasta bezi, adult diaper, medikal, madical, breatech, nonbreathable film, nefes alabilen film, poliethilen, wvtr, hava geçirgenlik, adult diaper, babydiaper, backsheet, breatech, breathable, çocukbezi, film, hasta bezi, hava geçirgenlik, istanbul, madical, medikal, medical, nefes alabilen film, nonbreathable film, pe, pelsan, poliethilen, tekstil, textile backsheet, textile, ürünleri, wvtr, pelsan tekstil, pelsan textile, breathable, film, backsheet, textile backsheet, çocukbezi, babydiaper, pe, hasta bezi, adult diaper, medikal, madical, breatech, nonbreathable film, nefes alabilen film, poliethilen, wvtr, hava geçirgenlik
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Ence Grup

    Enmodaperde.com ailesi siz müşterilerimize eniyi hizmeti sunmak için yıllarca süren bir çabanın ve birikimin eseri olarak kurulmuştur. E-ticaret ve müşteri hizmetleri konusunda EN GÜVENİLİR olmak için çıktığımız bu yolda siz müşterilerimize en iyi satış sonrası hizmeti vermekteyiz. Ayrıca piyasada olanın dışında KENDİMİZE ÖZGÜ YAZILIMIMIZ sayesinde siz müşterilerimizin kişisel bilgilerini tamamen koruma altına almış bulunmaktayız.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Le Bordeaux Design

    Le Bordeaux Design, 1975 yılında Seda Nakış ın markası olarak kurulmuştur. Ev tekstil sektöründeki özel üretim açığını gidermiş ilk firma olma özelliğini taşıyan Le Bordeaux Design, 2003 yılında şirketleşme sürecini tamamlayarak ulusal ve uluslarası ev tekstil sektöründe kendi ismiyle adından söz ettirmeye başlamıştır. Le Bordeaux Design, kaliteyi üretimin her aşamasına yayarak gelen taleplerin sağlıklı şekilde sonuçlanmasını sağlamaktadır. Çağdaş gereksinimleri karşılamak için, üretim ekipmanları ile birlikte personel kalifikasyonuna özen gösteren Le Bordeaux Design, sürekli kendini yenileyen dinamik bir görüntü ortaya koymaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Seçkin PERDE

    990 YILINDA KURULMUŞ OLAN FİRMAMIZ; UYDUKENT/KURTKÖY MAĞAZAMIZLA; DOSTLARIMIZ, MÜŞTERİLERİMİZ VE SEVENLERİMİZLE BİRLİKTE HİZMETLERİMİZE DEVAM EDİYOR… KLASİK, DÖMİKLASİK, AVANGARDE, MODERN, COUNTRY, VİNTAGE, PROVANS TARZINDA ÇALIŞMALARIMIZLA VE SİZE ÖZEL PERDE, YATAK ÖRTÜSÜ, YATAK BAŞLIĞI VE DUVAR KAĞIDI TASARIMLARI İLE HİZMETİNİZDEYİZ… YERLİ VE İTHAL ÜRÜN YELPAZEMİZLE VE YENİ KREASYONLARIMIZLA SİZE ÖZEL TASARIMLARDA BULUŞALIM… ARAYIN KATALOGLARIMIZLA EVİNİZE VE İŞYERİNİZE GELELİM YERİNDE ÖLÇÜM VE SERVİS YAPALIM… STOR PERDE JALUZİ PERDE DİKEY PERDE JAPON PERDE KATLAMALI VE BALON PERDE SİLHOUTTE PERDE İP PERDE İŞ YERİ PERDELERİ MOTORLU VE UZAKTAN KUMANDALI PERDE SİSTEMLERİ SİZE ÖZEL ÇİZİM PERDELER VE KİŞİYE ÖZEL TASARIMLAR…
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Nuryıldız Tekstil

    Nuryıldız Tekstil San. ve Tic. A.Ş.; günümüze uzanan tekstil sektöründeki faaliyetine 1952 yılında başlamıştır. İplik ve kumaş boyama terbiye işlemleri yapan Nuryıldız, iç ve dış piyasada ürünlerini pazarlamakta, ayrıca fason hizmette vermektedir. Tekstilde kalitenin teknolojik yaklaşımla sürekliliğini sağlarken, müşterileriyle uluslar arası platformda işbirliğini iplik ve kumaş boyamaterbiye faaliyetlerinde her zaman daha iyisini gerçekleştirmeye odaklanarak devam ettirmek.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Estar Tekstil

    Estar Tekstil ,iç giyim, dış giyim , gelinlik ve ev tekstili alanlarında Türkiye’nin lider brode firmaları arasında yer almaktadır. Alanında uzman kadrosu ile , en son teknolojiye sahip 19 kasnak brode makinaları bulunan Estar Tekstil, üretim yaptığı alanlarda, tasarım ekibinin yeni trendleri takip ederek hazırladığı koleksiyonlar ile , yurt içi ve yurt dışı fuarlara katılmaktadır. Estar Tekstil’in başarısında ürünlerini en yüksek kalitede üretmesi ve müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamasının payı büyüktür. Estar Tekstil, 15 ‘den fazla ülkeye ihracat yapmaktadır. Bu ülkeler arasında ilk sıraları, Avrupa ve Uzakdoğu ülkeleri almaktadır. Fransa, Polonya, Japonya, Kolombiya ve Suriye’de ki acentalarımız ile global müşterilerine de ulaşmaktadır. Bu büyük pazar aktivitesinde Estar Tekstil’in rekabet olgusunu kalite belirlemektedir. Bu yüzden Estar Tekstil global anlamda her zaman en iyi kalite standartları ve hizmetlerini sunmaktadır. Ürünlerimizin sergilendiği showroom ve satış ofisi Esenler Koza Plaza’daki merkez ofisimizdedir. Deneyimli satış kadromuz sizlere en iyi hizmeti vermek için çalışmaktadırlar.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • APRESAN Stor Perde

    Apresan'da zamanınız siparişlerinizi beklemekle kaybolmaz. Sipariş vereceğiniz katalog ürünlerinin tamamının stoğu mevcut olup , siperişlerinizin anında temini mümkündür. FİYAT Apresan stor perde kullanımını yaygınlaştırmak amacı ile fiyatlarını en düşük seviyede tutmayı ilke edinmiştir. TESLİMAT İstanbul içindeki müşterilerimiz için servislerimiz mevcut olup İstanbul dışından sipariş veren müşterilerin siparişleride en geç iki gün içinde kargoyla adreslerine teslim edilir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Garanti İplik

    GARANTİ İPLİK SAN. VE TİC. A.Ş. adı altında 1995 yılında Çorlu’da faaliyete geçen firmamız; - 100 pamuk melanj open-end iplik üretimi ile başlamış, ardından - Ring ve compact ring ipliği; ve de siro ve siro-compact iplik, - 100 pamuk melanj viskon, yün, ipek ve kaşmir karışımları, - 100 viskon melanj pamuk, yün, İpek ve kaşmir karışımlı ipliklerle üretimine devam etmiştir. Tek kat ve bükümlü, triko ve dokuma melanj iplik üretimi ile Türkiye ve Avrupa’daki seçkin müşterilerimize yüksek kalite standartlarında hizmet sunmaktadır. 35.000 m2 kapalı alanda 40.000 iğlik Ne 120/1 kadar melanj iplik üretimi ile 6.000 ton yıllık iplik üretiminin 70’lik kapasitesini Avrupa ülkeleri başta olmak üzere 16 ülkeye ihraç ederken, 30’unu da iç pazardaki ihracat müşterilerimize sunmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Anadolu İplik

    1940’lı yılların ikinci yarısında tekstil imalatı ile ticaret hayatına başlayarak, emek ve dürüstlüğünü sermaye yapan, başladığı günden bugüne, tekstil sektöründe istikrarlı yükselişini sürdüren ANADOLU İPLİK VE TEKSTİL FABRİKALARI SAN.A.Ş. 2004 yılında başladığı sanayi yatırımlarına 2011 yılından itibaren ivme kazandırarak, sektörün ana girdisi olan iplik ihtiyacını karşılamaya çalışmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • İstanbul Mensucat Sanayi

    76.000 m2 açık – 26.000 m2 kapalı alana sahip üretim tesisleriyle döşemelik kumaş alanında Türk Tekstil Sektörünün öncü Firması konumunda olan İSTANBUL MENSUCAT SANAYİ A.Ş. olarak Türkiye’de ve uluslararası arenadaki başarı grafiğimizi sürdürmekteyiz. Sizler için anlayışımızın temelinde, ilk olarak memnuniyetiniz ile başlayan bu iletişimde, kalıcı dostluk, uzun vadeli program, geleceğe yönelik ortak hedeflerimizin olduğu samimi bir çalışma ortamı, esas hedefimizdir. Bize duyduğunuz bu güven platformunda, takım ruhu ve sürekli gelişim ile ilk seferde doğru üretim yaparak şirket kaynaklarını verimli ve etkin kullanmaya çalışırız. Arzuladığınız ürünlerimizi geliştirerek, en hızlı servis ve uygun maliyet ile memnuniyetinizi üst seviyelerde tutarız. İstanbul Mensucat Sanayi A.Ş 'nin Aylık Toplam 450.000 metreyi bulan üretim kapasitesindeki; -Döşemelik Saten Kumaş -Döşemelik Kadife Kumaş -Döşemelik Örme Kumaş -Kadife Velür Halı -Seccade ‘den oluşan ürün yelpazesi ile kalite odaklı profesyonel ekip ruhunu müşteri memnuniyetine sunmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Anka Tekstil Paz

    ‘ANKA’ markası adı altında dekoratif kumaş ve aksesuarların pazarlamasını yapan, dünyaca kabul görmüş bir DEMİR GROUP şirketidir. Anka Tekstil Paz. A.Ş. editör kimliği ile oluşturduğu, günümüz ve klasik çizgileri bünyesinde barındıran çok geniş koleksiyonu ile 40 ı aşkın ülkede ‘ANKA’ markasıyla nihai tüketicilere ulaşmaktadır. Sahip olduğu geniş ürün yelpazesini devamlı olarak stoklarında bulundurması sayesinde müşterilerinin karşılaşacağı stok maliyetlerini ve satış risklerini ortadan kaldırmaktadır. Anka Tekstil Paz. A.Ş. her gün büyüyen satış ağını günümüz ileri teknolojileri ile destekleyerek Avrupalı rakiplerinin ötesinde kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaya devam etmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Karadeniz Brode Mefruşat

    Adres(Merkez):Petrol Mah. İstiklal Cad. Kemal Reis Sok. Uzunçiftlik / İZMİT Adres(Şube)(Zeno Brode):ALTINOVA MAH.1.YOKUŞ SOK NO 18 OSMANGAZİ/BURSA Karadeniz Brode Mefruşat Tekstil İth.İhr.Ltd Şti; Köklü bir aile şirketi olan firmamız Karadeniz Gıda Ltd. Şti. olarak 1986 yılında faaliyete başladı. 1996 yılında küçük bir atölyede brode imalatıyla tekstil sektörüne girdi. Bünyemizde 4 adet 21 yard, 3 adet 15 yard, 3 adet 10 yard saurer brode makinesi bulunmaktadır. Şirket dahilinde panc ve tasarım büromuz bulunup 3500 üzerinde özgün desen arşivimiz bulunmaktadır. Karadeniz Brode 2001 yılında koza ip tesisini açarak arka ip imalatına başladı. Koza İplik tesislerimizde 150 makine ile aylık 20 ton kapasitesiyle koza ipliği ve kapitone ipliği üretimini yapmaktayız. Karadeniz Brode nin üretim alanı sektörün ve müşterilerin ihtiyaç ve isteklerine bağlı olarak çeşitlilik göstermektedir. Müşteri memnuniyeti, kalite ve güven ilkesini herşeyden önde tutan firmamız profiliyle sektöründe başarıyı yakalayan öncü markalar arasında yer almaktadır Gelinlik, iç giyim, dış giyim, konfeksiyon, mefruşat ve Ev tekstiline yönelik üretimi seri, hızlı ve kaliteli şekilde müşterilerimize sunmaktayız. Firmamız 2010 yılında Ciderella Home Collection adında özel tasarım masa örtüsü takımları ve yatak örtüsü takımları üretimine başlayarak markalaşma ve yeni ürün geliştirmeye odaklanmıştır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • teksko tekstil

    1980 yılında ev tekstili ile üretime başlayan Teksko, bugün uluslararası kalite standartlarında ileri teknoloji kullanarak kadife dokuma, perdelik ve döşemelik kumaş konusunda lider konumundadır. Jakar ve düz olmak üzere aynı anda farklı kaliteler üreten Teksko, her geçen gün ürün ağını genişletmektedir, ürün gamında ağırlıklı olarak doğal elyafları ( keten, viskon,pamuk,ipek, kaşmir, yün vb. ) tercih ederken bunun yanında TR CS, polyester, akrilik, outdoor kumaşlarıda üretmektedir. 13.000 metrekare kapalı alanda gelişmiş teknolojik makineler ile 120 eğitimli uzman personelin, özenli çalışmalarıyla ayda 200.000 metre kumaş üretme kapasitesine sahip olan şirketimizin üretimi 70 top boya, 30 ise ip boyadan oluşmaktadır. Ürünlerimiz Martindale dayanıklılık testinde ortalamanın çok üstünde bir performans sergilemekle birlikte 1200’e yakın renk çeşitliliği, minimum siparişte 100 mt kolaylığı gibi özelliklerde tercih edilme sebeplerimiz arasındadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • fateks

    Fateks, established in 1988, produces circular knitwear garments for international fashion brands. We are located in a 18,000 m2 headquarters and production facility in the Esenyurt district of Istanbul. With our vertically-integrated production facility, we provide solutions for the production needs of men’s women’s clothing brands including products in the following categories - active wear, sportswear, casual wear, evening wear and lounge wear. Fateks is a partner you can count on to fulfil all your knitwear apparel needs. Our top of the line technology is used to produce high quality garments on-time in a wide range of fabrics, designs and production techniques. Fateks’ workforce of 350 staff is well trained an
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Otelloji

    Otelloji , Otel tekstil, otel buklet sanayisinde üretim, pazarlama, danışmalık hizmetleri sunmaktadır. Otelloji, Otel tekstilinde arge çalışmalarına büyük önem vermektedir. Otel tekstil ihtiyaçlarına göre günün koşulları, otelin konseptine göre kurumsal çözümler üretmekte ve danışmalık hizmeti vermektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • kaya group

    ÖRME KUMAŞ BÖLÜMÜ Örme kumaş yılların verdiği tecrübe ile, üretimin 95'ini ihracatçı türk hazır giyim firmalarına ve ihracata vermekteyiz. İPLİK BÖLÜMÜ Uzmanlığımız, yüksek kalite değerlerinde iplik üretmektir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
1
2
3
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin