Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Sektör Bilgisi
Ev Tekstil Ürünleri Sektörü

Bu sektörde 46 adet Firma bulunmaktadır.
Sektör'e Ait Firmalar
  • kullar tekstil

    Kullar Tekstil Sanayi ve Tic. A.Ş. Türk sermayeli olup ,43 yılı aşkın süreden beri bir deneyimin yansımasıdır. Günümüz teknolojisine ayak uyduran gelişen yapısıyla daha başarılı işlere adım atmıştır. Gerek pazar ihtiyacını göz önünde bulundurarak gerekse şirket bünyesindeki yenilikçi çalışmalarını takip etmektedir.Sürekli yükselen başarı grafiği ve ülkemizin önde gelen örme kumaş üretimi konusunda başarı çizgisi şirketimizin iş kültürünü yansıtmaktadır. 2. genç kuşağın atılımlarıyla köklü bir yapıyı devam ettiren Kullar Tekstil başarının asla tesadüf olmadığını yapmış olduğu atılımlarla kanıtlamıştır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Akkuş Textile

    Biz 1993’ten beri kazandığımız tecrübe ile, tekstil sektöründe önemli bir oyuncu olmayı başardı. Biz Türkiye’nin en büyük 500 şirket arasında yer alıyor ve yerel economy.Sharing ortak bir iş çıkar katkıda tutmak; şu anda, bu tür newyorker, Anna Cristine, Manor, Breuninger, Tally Sally Lang, Lewinger, JoJo Maman Bebe, Oviesse, Coin, UPIM, Mürettebat Giyim, Seraphine, Esprit, Pimkie, Etam, Bayan Etam gibi uluslararası markaların üretiminde yer almaktadır Bizim uzmanlık Systeme, BSB Yunanistan, Grupo Cortefeil ve Inditex Group.Thanks, tüm ürünlerimiz Avrupa ülkelerinde, özellikle İspanya, Almanya, Fransa, İtalya, İngiltere ve Hollanda’ya ihraç edilmektedir. Biz her yıl İstanbul Kültür Dünya Sermaye 13,700 m2 alan üzerine tesislerimizde state-of-the-art teknoloji kullanılarak dokuma denim giyim 3.000.000 adet üretmek; ve Mardin’de 4000 m2, medeniyetlerin şehir. Hızla değişen bir dünyada, bizim “Kurum Kültürü” sadece denetleme ama müşterilerimizin beklentilerinin ötesinde kaliteli üretmek değil ilkesinin bir parçası olarak kabul edilen orijinal designs.We ile en son markaları birleştirerek aracılığıyla “marka” değeri ekleyin. Bu politikaya uygun olarak üretirken, biz istek ve gereksinimleri ve dolayısıyla müşteri talepleri kalite anlamına gelen ‘müşterilerin yerine getirilmesi’ zamanında karşılanması gerektiğini kabul, Kalite Yönetim Sistemi, ISO 9001-2008 ve OHSAS uyarınca dokümante edilmelidir, Kalite sürekli geliştirilmiş olması gerekir, ve tüm personel kalitesi programlarına katılmak zorundadır ve gerekli teknoloji, Tüm kumaşlar, aksesuarlar, kimyasallar ve alınmalıdır üretiminde kullanılan diğer malzemeler sağlanmalıdır “seçeneğini sağlayıcılar,” Bu sağlamak için gerekli olan Ürettiğimiz kaliteli, sürdürülebilir olduğuna planlama, pazarlama, uluslararası deneyim ve diğer bölümler ile uzman ve vizyoner ekibi ile, Üretim çevresel ve sosyal dostu olmalı, Ve Kalite Politikası parçası olarak bu ilkeleri benimsemiş, Biz üretim hatları hazırlamak ve tasarımcıların bizim güçlü bir ekip ile büyük Avrupa markaları bir dünya şirketi olma yolunda da vardır. Biz Günümüzde dünya devleri için kaliteli mal üretimi … her ay bizim yolculuğun başında “EN İYİ” olmayı hedefleyen son TRENDS.We set 1000 benzersiz tasarımları hazırlar. 
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Konak Tül

    1963 yılında temeli atılmış olan Konak Tül, 1976 yılında, Konak Tül Perde Anonim Şirketini oluşturarak bu günlere kadar üretimine aralıksız devam etmektedir. Üretim, tül perde imalatı ile başlamış olup uzun seneler farklı görüntü ve modeller yaratarak devam etmiş ve bu sayede Konak Tül Perde, marka ve haklı ünüyle dünya piyasalarında yerini almıştır. Tekstil endüstrisindeki hızlı gelişmeler şirketin, yeni ve teknolojik jakar makineleri ile farklı kumaşlar üreterek genişlemesini sağlamış olup, 2004 yılından itibaren Konak Tül Perde San. A.Ş, bayan dış giyim kumaşlarına odaklanmıştır. 2005’ te dantel ve fantezi kumaşlar üretmek üzere Konak Tül Perde San A.Ş’nin, tecrübe, know how ve teknolojisini güncelleyerek yeni çizgiler yaratmaya ve değişik kalitelerde kumaşlar ortaya çıkartmayı başararak kendisini bu piyasaya kabul ettirmesi uzun sürmedi. İstanbul’da 7500 metrelare kapalı alana sahip 18000 metrekare arazi üzerine kurulu olan fabrikamızda, genç ve dinamik bir tasarım, pazarlama ve üretim ekibimizle birlikte faaliyet göstermekteyiz. Kumaşlarımız, dünya piyasasındaki çeşitli müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak üzere bünyemizdeki ve yurt dışındaki tasarım danışmanlarımız tarafından yaratılır. Bugün, Konak Tül Perde Sanayi A.Ş, dış pazarlarda Konak Fashion Fabrics olarak tanınmakta olup, New York, Paris, Munich, Londra, Shanghai fuarlarına katılıp ürünlerini dünya pazarlarında sunma imkânı bulmaktadır
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • perde-perde

    Yıllar boyu kazandığımız tecrübemizi mefruşat alanında en son teknoloji ile birleştirerek, üstün kalite ile hazırladığımız perde çeşitleri ile İstanbul ve ilçeleri başta olmak üzere Türkiye'nin her köşesine hizmet vermekteyiz. •Kalite anlayışından hiç bir zaman ödün vermeyişimiz, ürün çeşitliliğimiz ile buluşarak mefruşat alanında söz sahibi olmamızı sağlamıştır. •Faaliyet konumuz Perde ,Perde aksesuarları Perdelik kumaş , İp Tül Perde, Stor Perde, Jaluzi Perde, Ahşap Perde... çeşitlerinin Toptan, perakende, satış, tasarım ve uygulamasıdır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Darkmen Osmanbey

    Koşulsuz müşteri memnuniyetini ilke edinmiş olan Darkmen Tekstil 1978 yılından itibaren hazır giyim ve tekstil sektörüne toptan giyim mağazalarıyla hizmet vermeye başlamış olup , 1999 yılından itibaren kendine ait olan 3500 m2 kapalı alanı bulunan fabrikada hem yurtiçi hem de ihracata yönelik çalışmalarını , sektöründe en iyi olma iddiasıyla büyük bir titizlikle sürdürmektedir. Her zaman kaliteden ve özgün çizgisinden ödün vermeden daha yenilikçi ve alanda öncü olmayı ilke edinen Darkmen Tekstil ürün konseptini erkekler için Accademia büyük beden erkek giyim , bayanlar için Darkwin büyük beden bayan giyim markalarıyla müşterilerine sunmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
1
2
3
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin