Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Sektör Bilgisi
Restaurant - Cafe - Bar Sektörü

Bu sektörde 72 adet Firma bulunmaktadır.
Sektör'e Ait Firmalar
  • Pub Salute

    Pub Salute serves you with excitement and attention. We serve otoman and european kitchen, all kinds of drinks ith the reasonable prices. For the hot summer days you can relax on the kushins and enjoy your meal and drink. Lobby bar cafeteria The three services get together in reception, so that while doing you check-in you can have a snack or a drink, or if you prefer, work and get connected to internet in its Cyber-café, free of charge for clients staying at the hotel.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Bodrum Restaurant

    Donec cursus aliquet tortor, sed adipiscing purus blandit euismod. Mauris pellentesque velit in ligula egestas at gravida tellus consectetur. Suspendisse at nulla nisl, eu facilisis nulla. Phasellus porta lectus et libero semper scelerisque. Sed vel orci id arcu mattis gravida sed ut nisi. Aliquam ac lectus urna, id commodo metus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla ut arcu lectus. In eu risus in eleifend, augue odio volutpat nibh; id imperdiet eros libero at lacus. Integer comfermentum nibh posuere dapibus sed sit amet nisi.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Bebeğim Cafe

    Aileye hitab eden ortamımızla sizlere sıcak soğuk içicekler,nargile,aile oyunlarıyla hizmetinizdeyiz.Özel günler için rezarvasyon yapılır.(trafikten uzak gürültüden uzak) GÜNDOĞDU BAYINDIRLIK İŞ MERKEZİ İZMİT
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • CHANGCHENG Restaurant

    5000 yıllık Çin Yemeği Tutkusunun Adresi SULTANAHMET… Çin Mutfağının egzotik tatları, birbirinden farklı lezzetleri ve tamamen doğal ürünlerden oluşan yemekleri sizleri CHANGCHENG Restaurant'ta bekliyor. Adını dünyanın yedi harikasından biri olan “Çin Seddi”nden alan restaurantımız, Peykhane Sok No:46/1 SULTANAHMET / EMİNÖNÜ / İSTANBUL adresinde 2008 yılında hizmetinize girmiştir. Restaurantımız eşsiz menüsü, taze yemekleri ve egzotik ortamı ile sizi adeta Çin’de yemek yemeye davet ediyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Tarihi şar restaurant

    Tarihi şar restaurant 1957 den beri istanbul'un en bilinen adreslerinden biri olan beyazıt'ın beyazıt meydanında gedikpaşa caddesi 3 farklı konseptle hem yerli, yabancı turist e hem de istanbul halk ve esnafina hizmet vermektedir. Şar lokantasi, self servis ile günümüzün olmazsa olmazı haline gelen hızlı ve kolay bir şekilde yüzlerce çeşit yemeği fabrikasyon olarak değil; üretim ve tüketim aşamasında ev yemeği olarak müşterilerine sunmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Tiryakii Restaurant

    İstanbul tarihi yarım adasında, yüzyılların izini taşıyan Kumkapı semti, Üstad Sokakta bulunan Tiryakii, eski İstanbul Lokanta-Meyhane Kültürünü arayanlar için yepyeni bir buluşma noktasıdır. 18. yy dan kalan tek katlı bir yapıda hizmet veren Tiryakii’ de iç mekanda 80, dış mekanda 30 kişilik oturma düzeni oluşturulmuştur. Eski Kumkapı meyhanelerinin tarihi atmosferinde öğle yemeği servisi ile başlayan gün, gece son müşteri kalkana kadar devam etmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • fener restaurant

    130 kisi kapasiteli yemek salonu ve özenle seçilmis mezelerimiz ile, geleneksel Kumkapi konukseverliği ve fasıl heyetimizle hizmetinizdeyiz. Tazelik, titizlik, temizlik Fener'de Kumkapı Restaurantları, Kumkapı Meyhaneleri, Kumkapı Balık Restaurantları.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Kalamar Restaurant

    Sizleri Kumkapı’nın en seçkin restaurantı Kalamar’da her türlü balık, mezenin tüm çeşitleri, tuzda balık, özel tatlısı krepini ve canlı müzik, Kumkapı’nın en başarılı ustalarının kattığı o güzelim lezzetlerle ağırlamaktan onur duyarız.. Kalamar’da özel tecrübeli servis, kokteyller, canlı müzik ve atmosferin bir parçası olmak arkadaşlarınızı, iş arkadaşlarınızı ve ailenizi mutlu edecek. En mutlu anlarınızı geçireceğiniz tek mekan! Sunduğumuz Hizmetler: Günlük Yemek Hizmetleri Özel Parti Servisleri Otel Yemek Siparişleri Turist ve Özel Misafir Ağırlama VİP ve Limuzin Servisleri
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • afrodit restaurant

    Kumkapı'nın kendine özgü havasını, geleneksel tarihi hatıralarını yerlisi ve yabancısıyla iç içe yaşatan bir balık lokantası Afrodit Restaurant. Boğaz'ın güzelliğini aratmayacak ortamında lezzetli Türk yemeklerini en özgün biçimiyle sunuluyor. Afrodit mutfağı klasik Türk mutfağının yanı sıra ağırlıklı deniz mahsullerine veriyor. Afrodit deniz salatası, fener tava, karides kokteyl, terbiyeli ahtapot, tuzda levrek, kuşkonmazlı kırlangıç buğulama, şaraplı lipsoz boyaböz, Afrodit usulü tarama, kiremitte jumbo karides, ızgara lipari ve dil şiş bu lezzetlerden bazıları.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Buhara Restaurant

    OUR COMPANY ESTABLISHED IN 1993 IN SULTANAHMET.SERVING YOU DELICIOUS FOODS AND DRINKS FOR MANY YEARS. For years we are serving to you traditional turkish mezes, and lunchs and dinners.. Our building has three floor and our restaurant has 350 person capacity.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin