Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Sektör Bilgisi
E-Ticaret, Online Alışveriş Sektörü

Bu sektörde 39 adet Firma bulunmaktadır.
Sektör'e Ait Firmalar
  • Armine

    1994 Yılında kurulan Kamer Tekstil, üretimini kendi bünyesinde gerçekleştiren ipek eşarp markası olarak tekstil sektörüne ilk adımını attı. Kısa sürede büyük kitlelerin beğenisini kazanarak Türkiye’de eşarp üretim ve satış konusunda faaliyet gösteren prestij sahibi bir marka oldu. 2006 yılı itibariyle bayan giyim üretimine de başlayarak ürün gamını genişletti. Hazır giyim sektöründe, gelişmesine ivme kazandıran zincir mağazalaşmanın etkisi ile yurt içinde hızla kabul gören, pazar konumunu kısa zamanda pekiştiren, bayan giyim sektörünün ön sıralarda yerini alan bir marka haline geldi. 2008 yılında Türkiye’nin en çok eşarp satan firması oldu. Armine, Bursa’da 9.600 m2 kullanım alanına sahip, ileri teknolojiyle donatılmış tesislerinde eşarp üretimi gerçekleştirmektedir. İstanbul Kağıthane’de kurduğu üretim tesisinde ise hazır giyim için hizmet vermektedir. Şirket bünyesinde 520 kişilik ekip çalışmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Saat ve Saat

    Saat ve Saat model, estetik, kalite, fonksiyon, saygınlık taşıyan markaların tek yetkili temsilciliğini, tüketici beklenti ve ihtiyaçlarına göre kendini yenileyebilmesi, kalitesinden taviz vermeyen hizmet anlayışı çağdaş ve profesyonel yönetimi ile Türkiye pazarında lider konumunda aranan isim olmuştur. Saat ve Saat, saat sektöründe kalite ve güvenirlilik açısından kendine düşen payı gerçekleştirmekte ve sektörün sağlıklı gelişimi için yaptığı çalışmalarla öncülüğünü her zaman ispatlamaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Happy Center

    ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞ. VE YAZILIM TİC. A.Ş Mutlu Alışverişin Adresi www.happy.com.tr Happy.com.tr, Happy Center Marketleri bünyesinde oluşturulmuş, evinizin tüm ihtiyaçlarını tek bir noktadan tedarik edebileceğiniz bir e-ticaret projesidir. Happy Center, perakende sektöründe özgün yaklaşımıyla farklı bir boyut kazandıran, 1969'dan beri gıda sektöründe ve 1996 yılından bu yana perakende sektöründe kaliteli ve güvenli hizmet vermektedir. Altun Gıda yepyeni yüzü Happy Center ile müşterilerine artık daha iyi ve “güler yüzlü” hizmet vermek için çalışıyor. 2015 itibariyle Türkiye'de aylık 5 milyon sepet satışı ve 118 şubesiyle, yeni şubeler açan ve açmaya da devam edecek olan Happy Center'ın sloganı “Alışveriş her yerden, mutlu alışveriş Happy’den yapılır.”
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Saten Tekstil

    Saten Tekstil Hakkında Türkiyenin Lider Moda Sitesi sateen.com, tıpkı 25 yılı aşkın süredir hizmet veren perakende sektöründe yer alan mağazalarında olduğu gibi, internette de zirveyi hedefleyerek Mayıs 2012de yola çıktı. Kurulduğu günden itibaren müşteri memnuniyetini ön plana taşıyarak; Vade Farksız 6 Taksit, Kapıda Ödeme ve en önemlisi - hiç bir yerde olmayan, sadece sateen.com'a özel Anında Kargo sistemini devreye sokan ilk alışveriş sitesi olmuştur. Sateen.com Ekim/2014'ten beri Anında Kargo sistemini Hızlı Gönderi olarak değiştirmiş, Gelen siparişleri, geliş tarihleri ve saatlerine göre sırası ile hızlı bir şekilde kargolamaya başlamıştır. Güvenli Alışveriş sateen.com, veri iletiminde 128 bit şifreleme ile iletilen bilgilerin güvenliğini sağlayan SSL sertifikası kullanmaktadır. sateen.com'da kredi kartı bilgileriniz yalnızca sipariş işlemi gerçekleştirilirken kullanılır ve veri tabanında kayıtlı olarak tutulmaz. Kalite ve Orijinallik Garantisi Satılan ürünlerin orijinalliği ve kalitesi, ürünlerin seçim aşamasında Sateen'in özel bir birimiyle, depoda paketleme aşamasında ise 100 kalite kontrolü yapan özel operasyon hattı ile iki defa test edilmektedir. En iyi Müşteri Deneyimi En iyi müşteri deneyimini yaşatmayı hizmet anlayışının merkezine koyan sateen.com, 7 gün 24 saat ulaşılabilen müşteri hizmetleri ekibi ve üyeleri ile birebir iletişim kurduğu Facebook, Twitter, Pinterest ve İnstagram kanalları aracılığı ile sürekli ulaşılabilir durumdadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • bilet eviniz

    Ardasa Turizm, 1995 yılında kurumsal müşterilerinin yurt içi ve yurt dışı seyahat ihtiyaçlarına profesyonel çözümler geliştirmek amacıyla kurulmuştur. Müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak, gerçek bir çözüm ortağı olmak üzere yola çıkan Ardasa Turizm, 1995 yılından beri müşterilerine kurumsal seyahat programlarında profesyonel, yaratıcı ve yüksek kalitede hizmetler sunmaktadır. Bu çalışmalarının sonucunda, deneyimi, dinamik kadrosu, çağdaş teknolojisi, müşteri odaklı hizmet anlayışı ile kuruluşundan bu yana belirlediği hedeflerine, bugün Türkiye’de tercih edilen saygın turizm seyahat acentelerinden olmuştur. TÜRSAB A Grubu Seyahat Acenteliği ve IATA belgelerine sahiptir. Ardasa Turizm köklü geçmişinden ve deneyimli ekibinden aldığı gücünü beynelminel servis ağı ayrıcalığı ile birleştirir. Bu ayrıcalık ile; Yurt içi uçak bileti Yurt dışı uçak bileti Yurt içi Otel Satışı Yurtdışı Otel Satışı Vize Servisi Araç kiralama ve Transfer temini ve hizmetleri Özel etkinlik hizmetleri Kongre hizmetleri gibi birçok organizasyonu eğitimli ve profesyonel ekibi sayesinde başarı ile yönetir. Ardasa Turizm’in kendi bünyesinde geliştirmiş olduğu online hizmetler sayesinde B2B ve B2C kullanıcılarına hitap etmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • XINT Online Alışveriş

    Seçtiği kıyafetlerle yaşantısını kolaylaştırmak isteyen çağdaş, dinamik, özgür, genç yaşayan, hayattan zevk almasını bilenler için tasarlanan XINT, kısa sürede moda severlerin tutkulu markası haline geldi. XINT markası kent yaşamının gerektirdiği tüm özellikleri çizgisine taşıyor. XINT Koleksiyonu rahatlık ve sadeliği çarpıcı detaylarla buluşturarak tasarımlarda sıra dışı ve heyecan verici bir şıklık yaratıyor. XINT ürünlerinin yaşamın kendisiyle uyum içinde olması tempolu, rahatını seven ve tarzı olan herkes için markayı vazgeçilmez yapıyor. Yaşamlardan, kültürlerden ve gündem yaratan olaylardan esinlenerek oluşturulan koleksiyonlar, modern çizgilerle harmanlanmış rahat ve şık ürünlere dönüştürülüyor. XINT Koleksiyonunda gerçek hayattan seçilen temalar, marka ruhunun yansıtılmasın da önemli rol oynuyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Sportive

    Sportive yaklaşık 20.000 metrekare alana yayılan çok markalı 21 mağazası ile Türkiye’nin önde gelen spor mağazası zincirlerindendir. Bunlara ek olarak, www.sportive.com.tr ile internet mağazacılığında da Türkiye’nin en büyük internet spor mağazalarından biri olma özelliğini taşımaktadır. Sportive, Arena, O’Neill, Head, Everlast, Nike Aksesuar ve Umbro’nun Türkiye distribütörüdür. Ayrıca, Nike, Adidas, Puma, Reebok, The North Face, Columbia, New Balance, Lacoste, Tiger, Converse, Asics, Skechers, Quiksilver, Ice Peak, Dolomite, Voit ve Hattrick markaları da Sportive çatısı altında yer almaktadır. www.sportive.com.tr ile Türkiye’nin dört bir yanına hizmet veren Sportive dünyaca ünlü spor markalarıyla olduğu kadar kendi üretimi olan Sportive ve Umbro markalarıyla da dikkat çekmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Mudo Online Alışveriş

    7X24 online alışverişin adresi mudo.com.tr ile en iyi kaliteye ve en moda en uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. En geniş seçenekler ile en şık ve moda hediyeler MUDO.COM.TRde Cihangir Mah. Ambarlı Dolum Tesisleri Yolu/şehit Jandarma Komando Çavuş Murat Altıntaş 34310 İstanbul
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Altın Kolyem

    ALTIN VE GÜMÜŞ ADINA HER ŞEY Altın ve gümüş olan birçok mücevheri burada bulmak mümkün oluyor.Yüzük, kolye, bileklik, küpe, alyans, tek taş yüzük ve birden fazla çeşitleri kullanıcı ile buluşturuluyor. Seksenli yıllar içerisinde İstanbul Avcılar' da Serap Kuyumculuk ve Mücevherat olarak hizmet veren kurumun ikinci kuşak olarak 2016 yılının son aylarında bu işe başlamış olan altinkolyem.com, ilk olarak altın ve pırlanta olmak üzere tüm takı perakendeciliği yapmaktadır. Her kategoride birden fazla modelin bulunması seçme imkanını da beraberinde getiriyor. Şık ve gösterişli olan bu yüzük ve kolye modelleri oldukça trend olan takılar arasında yerini alıyor. Altının şıklığı ve gümüşün zarafeti ile birleşen bu yüzük, kolye, bileklik ve küpe modelleri oldukça etkili tasarım çizgileri ile her zevke uygun seçenekleri oluşturuyor. Bu seçenekler arasından en güzel hediyeleri seçmekte oldukça keyif verici ve bir o kadar da kolay olacaktır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • GAP ELEKTRONİK

    Firmamız , fotoğrafçılık sektöründe faaliyette bulunmaktadır.Fotoğrafçılık ile uğraşan sizlere, en iyi hizmeti vermek için sizlere hizmete hazırız. Fotoğraf ilgisi olup bu alanda yeni olanların ve profesyonellerin fotoğraf konusundaki ihtiyaçlarını karşılayabilmek için hizmet vermekteyiz . İşimiz gereği sektörde her türlü yeniliği ve gelişmeyi sizlerden önce takip edip,sizlere daha iyi hizmet sunmayı prensip edindik. Sektördeki ürünler ile ilgili her türlü bilgi ve fiyat için bizden bilgi edinebilir, kaliteli hizmetimiz ile birlikte engin tecrübelerimizi sanal ortamdan takip edebilirsiniz . İnternet sitemiz sizlere piyasadaki en uygun fiyat imkanını sunmaktadır . Firmamızda bulabileceğiniz ürün ve markalar; DSLR ve Kompakt Fotoğraf Makineleri, Video Kameralar, Lens ve Optikler, Aksesuarları, Tripod ve Monopodlar, Hafiza Ürünleri Filtreler, Çantalar Markalar Canon - Nikon - Pentax - Olympus - Leica - Sigma - Tokina - Hasselblad -Tamron - Panasonic - Sandisk - Fujifilm -Samsung -Casio -Kodak -Ricoh- Rollei-Sony
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Qtoo - Ferex iç ve dış tic.

    Öncelikle tasarım sevdalısı, kaliteli ve özgün ürün meraklısı insanlarız. Yıllarca her yurt dışı gezisinde marka ürünleri satan mağazaları gezen, taşınabilecek tüm ürünlerden almaya çalışan ve bunları arkadaşlarıyla paylaşan ve ülkemizde de böyle ürünleri bulabilsek özlemiyle tutuşan bir dönemin insanlarıyız. 10 yılı geçen bir süre gezdiğimiz mağazalara ürün üretebilen bir fabrika kuruculuğu ve yöneticiliği, kendi katagorisinde en başarılı ihracatçı ödülü, 8 yıl parekende mağaza işletmeciliği ve yöneticiliği ve arkasından gelen dünyadaki trendlere paralel internet online satış mağazası www.qtoo.com.tr nin faaliyete geçmesi.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • hobini yarat

    ILMEN İPLİK'le başlayan Sizzix/Ellison ürün gamı, VVY ELEKTRONİK HİZMETLER SAN TİC LTD STİ. sayesinde hızla büyümektedir. ELLISON ile yaptığımız anlaşma sonrasında firmanın Türkiye'deki TEK YETKILI DISTRIBUTORU olup firmanın ürettiği tüm ürünlerin ithalat, satış ve pazarlamasını üstlendik. 2011'de bu ürünleri desteklemek adına sarf malzemesi imalatına girdik ve farklı ürünler ve kaliteli hizmetler sunarak eğitim, okul malzemeleri ve hobi sektöründeki alanımızı genişlettik.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • funbou

    Mimari, dekorasyon ve craft da dediğimiz el emeği göz nuru zanaat ürünlerine olan ilgiyle başladı serüvenimiz. Önce bir blog açalım dedik, ardından biz de bir şeyler yapalım, hatta nasıl yapıldıklarını fotoğraflayalım ve anlatalım diye düşündük. Bu süreç bizi farklı konseptte ürünler ve hobi malzemelerine kadar götürdü. Bizim gözümüzde isminin açılımı gibi eğlenceli bir butik funbou (fun boutique)... İlk göz ağrımız elizim de funbou'nun blogu olarak yerini sabitledi. Biz bu işten oldukça keyif alıyoruz. Siz de bizimle birlikte eğlenerek üretmeye ne dersiniz? Ev dekorasyon ürünleri, özel günler için hediye önerileri, dekoratif aksesuarlar, parti ve kutlama malzemeleri ile tekstil, hobi araç gereçleri ve baskılı ambalaj ürünlerin yer aldığı eğlenceli bir alışveriş sitesi
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Gümüş Yolu

    Teknolojik gelişmelere ve müşterilerimizin ihtiyacına uygun olarak yapılandırılan sitemizle yeniden bir aradayız. Gumusyolu.com alışkanlıkların dışına çıkarak binlerce ürün içinde kaybolmanızı engelliyor. Ürün uzmanlığı stratejisi ile tüketicileri ile buluşan Gümüş Yolu, gelişmiş fitre seçeneklerinin sunulduğu ve e-ticaretin amacına uygun olarak yapılandırılan farklı yapısı ile müşterilerinin ilgi ve geri dönüşlerine cevap vererek interaktif bir site ve marka olmak için her gün daha çok çalışıyor. Sitemizde beğeninize sunduğumuz her bir ürün tüketici taleplerini tam olarak karşılayabilmesi için özel olarak üretiliyor. Bu nedenle Gümüş Yolu fark yaratıyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • oryox.net

    1 Ocak 2010 tarihi itibariyle (Bilişim Teknolojileri, Elektronik Mağazacılık ve e-Ticaret) alanlarında da faaliyet alanlarını geliştirerek bu faaliyet alanlarında almış olduğu üstün başarılar sayesinde 1 Ocak 2013 tarihinden itibaren Basım ve Yayıncılık alanındaki hizmet faaliyetlerini azaltarak (Bilişim Teknolojileri, Elektronik Mağazacılık ve e-Ticaret) alanlarında daha güçlü ve aktif rol almaya başlamıştır. Ankara Cad., Halil Lütfü Dördüncü İş Merkezi No: 32/18 Sirkeci 34112 İstanbul Türkiye
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Dürbün Dünyası

    Dürbün Dünyası - Bushman Profesyonel Dürbün ve Teleskop Çeşitleri Dürbün |Teleskop |Aynalı Teleskop |WF Dürbün|Bushman Dürbün|Kara ve Gökyüzü Teleskopu|Düz Model Teleskop| Dürbün Dünyası Bushman Distribütörüdür
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
1
2
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin