Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Sektör Bilgisi
Fuar-Stand Sektörü

Bu sektörde 7 adet Firma bulunmaktadır.
Sektör'e Ait Firmalar
  • Megamold Fuar

    Megamold Fuar Stand, stand uygulama ve tasarımı hizmeti veren fuar stand sektörü firmasıdır. Deneyimli mimarlarımız ve İzmir kadar güzel fikirlerimiz ile hem sektörlere hem de fuar kültürüne katkıda bulunmayı görev edindik. Konusunda uzman ekibimizden profesyonel destek alın. İşini gayet iyi bilen mimarlarımız / tasarımcılarımız, sektöre uygun ve en doğru tasarımı sizler için tasarlayacaklar ve kıdemli teknik ekibimiz, mimarlarımızın tasarladığı özgün stand tasarımlarını birebir aynı şekilde uygulayacaklar. İzmir Fuarlarında yerinizi almak ve en etkileyici standa sahip olmak için bizimle http://www.fuarstandizmir.com/ sayfamızdan temasa geçiniz..
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Neon Fuar Standları İzmir

    En nitelikli Fuar Standı üretebilmek her zaman en iyi sonucu elde etmek için yeterli olmayabilir. Bizler, projenin tüm tasarım ve inşa aşamalarında detaylı öneri ve teknik destek sunarken, aynı zamanda isteğe uygun olarak özel gereksinimleri karşılayacak çözümler de geliştirmekteyi
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Deniz expo

    Deniz Expo Fuar Stand tasarım ve uygulama alanındaki faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir. 1470 SOK. NO: 5 KAT 3 DA: 305 ALSANCAK KARABAĞLAR / İZMİR Yurtiçinde ve yurtdışında gerçekleştirecek olduğumuz projelerde kaliteli imalat zamanında teslim prensiplerimizden hiç taviz vermeden üretim yapmaya devam etmekteyiz. Satış ve teslim sonrası müşteri memnuniyet oranımızı en yüksek seviyede tutarak markalaşma sürecini sürekli iyileştirmeyi hedefliyoruz. Bütün olarak bakıldığında bu duruşumuz gereği olarak bir marka olmanın tek yolunun eksiksiz ve gerçek bir müşteri memnuniyeti sağlamak ve mükemmeli yakalamak olduğuna inanıyoruz. Deniz Expo sektörde kaliteli iş yaparak bilinir olmayı çok reklam vererek bilinir olmaya tercih ediyoruz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • tureks fuar

    1994 yılından beri fuar organizasyonundan deneyimli ekibiyle, yurtiçinde uluslararası ölçekte fuarlar gerçekleştiren Tureks Uluslararası Fuarcılık, 2003 yılında kurulmuştur ve hizmet verdiği sektörlerde ülke ekonomisine de katkı sağlayan etkili buluşmalara imza atmaktadır. Türkiye ve Orta Doğu’da sektörel fuarlar organize eden Tureks, başarılı ve deneyimli organizasyon kadrosuyla alıcı ve satıcıları bir araya getirmekte, ulusal ve global ticarette fayda sağlama misyonunu yeni projeleri ile gerçekleştirmeye devam etmektedir. Tureks Uluslararası Fuarcılık, titiz ve kapsamlı çalışmalarıyla sektörlerin üreticisi ve tüketicisinin yanı sıra akademik ve kamusal alandan profesyonellerin de bir araya gelmesini sağlayarak önemli iş bağlantılarına aracı olmaktadır. Fuarcılık alanında verdiği hizmette her zaman en iyiyi hedefleyen, uzman ekibinin başarı ve memnuniyet odaklı anlayışıyla hareket eden Tureks Uluslararası Fuarcılık, ülkesine katkı sağlayan, hizmet verdiği sektörlere değer katan global bir fuar şirketi olma yolunda ilerlemektedir. Tureks, TOBB- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Yurtiçinde Fuar Düzenleme Yetki Belgesi’ne sahiptir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Parantez Group

    Kurulduğu 2000 yılından bu yana fuar organizasyonu, sektörel yayıncılık ve kongre turizmi alanlarında hizmet veren Parantez Group, birbirinden farklı sektörlerde değil, en iyi bildiği sektörlerde, en kaliteli hizmeti vermeyi hedeflemektedir. Hizmet verdiği alanlarda mükemmeliyeti ve müşteri memnuniyetini temel öncelik olarak benimseyen Parantez Group, globalleşen dünyada firmaların ulusal pazarlardan uluslararası pazarlara açılmalarını ve küresel ekonominin birer parçası haline gelmelerini amaçlamaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Mio Ajans

    Mio Ajans - Fuar Hostesi Catering Manken Malzeme Kiralama Organizasyon Ajansı Fuar Hostesi Catering Manken Malzeme Talepleriniz İçin İletişim 0212 543 05 36 - info@miogroup.com Fuar Standınızı ziyaret eden misafirlerinize Demli Çay ikram etmek istemezmisiniz, o halde sizlere memnuniyet duyacağınız bir hizmetimizden bahsetmek istiyoruz. Deneyimli servis hostesleri veya profesyonel bay garsonlarımızın hazırlayacağı ve ikram edeceği demleme çay, sade kahve, sütlü kahve vb. içeceklerimiz ile hizmetinizdeyiz. Fuar süresince ajansımız demleme çay semaveri, çay, nescafe, süt tozu, şeker, tahta karıştırıcı ve karton bardak ihtiyaçlarınızı karşılayacak ve sizleri bu ürünleri tedarik etme zahmetinden kurtaracaktır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
1
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin