Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Sektör Bilgisi
Eğitim Merkezleri Sektörü

Bu sektörde 51 adet Firma bulunmaktadır.
Sektör'e Ait Firmalar
  • Murat Eğitim BURSA

    BURSA Açıköğretim Kursları Atatürk Cad. Orhan Sk. No: 4 (Tayyare Kültür Merkezi Yanı) Heykel Tel. (0.224) 225 63 48 - 49 KPSS - ALES - DGS - SMMM Kursları Gümüşçeken Cad. No:7 Heykel Tel. (0.224) 225 36 16 KPSS - ALES - DGS - SMMM Kursları Dumlıpınar Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 20 Görükle Tel. (0.224) 483 60 70 Murat Eğitim BURSA Murat Eğitim | KPSS, Açıköğretim, Kpss Kursu, Kpss Yayınları
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • İngilizce Türkçe Çeviri

    Çeviri ,İngilizce Türkçe Çeviri, Türkçe İngilizce Çeviri Sitemiz vasıtasıyla Türkçe İngilizce çeviri ve İngilizce Türkçe çeviri başta olmak üzere 51 dilde cümle çeviri ve İngilizce sözlük ile kelime çeviri yapabilir, İngilizce sohbet edebilir ve İngilizce dersleri ile İngilizcenizi geliştirebilirsiniz. Profesyonel İngilizce Türkçe çeviri, Türkçe İngilizce çeviri ve İngilizce dersleri ihtiyaçlarınız için reklam verenlerimizle irtibata geçebilirsiniz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Konuşarak Öğren

    Konuşarak Öğren | İngilizce | İngilizce Kursu | İngilizce Eğitim Konuşarak Öğren İngilizce Sistemi, İngilizce kursu ile herhangi bir yerden, herhangi bir saatte ingilizce öğrenin. 0212 286 0 486 Skype veya Telefon Üzerinden Bire Bir Eğitim Tamamı Ana Dili İngilizce Olan Eğitmenler Günde 10/20/30 Dakikalık Canlı Konuşma Dersleri Her Seviyeden Başlama İmkanı 100 Başarı Garantisi Online Öğrenci Takip Sistemi
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • InfoLANG Pendik

    InfoLANG Pendik Türkiye'nin En Kaliteli Yabancı Dil Eğitimi Alabileceğiniz, Öğretme Garantili infoLANG Dil Okulları InfoLANG Dil Okulları İngilizce eğitimi konusunda çağdaş yaklaşımlarla, konuşturma odaklı eğitim metoduyla hizmet eden Türkiye’nin en önemli dil okuludur. Yıllardır ülkemiz yabancı dil eğitim sisteminde bulunan klasik metotların yeterli olmadığı görülmüştür. İngilizce öğretiminde en önemli yetkinliğin etkili iletişim kurabilmek olduğuna inanan ve öğrencilerini bu yetkinlik üzerine eğitmeyi amaç edinmiş InfoLANG Dil Okulları, Türkiye'nin dört bir yanında bulunan şubeleriyle hizmet vermektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Beyazıt Devlet Kütüphanesi

    Ülkemizin devlet eliyle kurulan ilk kütüphanesi olan Beyazıt Devlet Kütüphanesi, 24 Haziran 1884 tarihinde, Beyazıt Külliyesi’nin İmaret kısmında hizmete açılmıştır. Açıldığında “Kütüphane-i Umûmî-i Osmanî” olan adı, 1961 yılında toplanan VII. Milli Eğitim Şûrasında alınan kararla “Beyazıt Devlet Kütüphanesi” olarak değiştirilir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • bakirkoy kutuphanesi

    Kütüphanenin işleyişi ve personeli ile ilgili kararların alındığı, bağlı kurumlarla iletişimin sağlandığı ve diğer kültürel etkinliklere yönelik ön çalışmaların yapıldığı bölümdür. DANIŞMA ve GÜVENLİK : Kütüphane ile ilgili bilgilendirme ve güvenlik hizmetlerinin verildiği bölümdür BÜRO : Kütüphanenin her türlü yazı işlerinin bilgisayar ortamında yapıldığı bölümdür. İDARİ ve MALİ İŞLER BÖLÜMÜ : Kütüphanenin bina ve personel ile ilgili mali işlerinin yürütüldüğü bölümdür.. TEKNİK HİZMETLER - BÜRO : Kütüphaneye gelen tüm kitap ve kitap dışı materyallerin seçim, sınıflandırma, kataloglama, demirbaş kayıt, etiketleme, kaşeleme, bilgisayar ortamına aktarılması gibi işlerinin yapıldığı bölümdür.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Tango Evita

    Tango Evita | Bursa / Nilüfer Tango Evita | Bursa / Nilüfer, Zumba Kursu, Pilates Kursu, Reformer Kursu, Cimnastik Kursu, Arjantin Tango Kursu, Latin Dansları Kursu, Modern Dans Kursu
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Etüt Merkezi Bakırköy

    Etüt Eğitim Merkezi, Etüt Merkezi, Etüt Merkezi Bakırköy Özel Doruk Etüt Eğitim Merkezi 1997-1998 öğretim yılında hizmete başlamış ve her yıl yükselen başarı grafiğiyle günümüze ulaşmıştır. Bakırköy - Ataköy kesişiminde bulunan Doruk Etüt Eğitim Merkezi; kurucusu Nurcan Peksöz'ün, annelerin yanında olma ve topluma kaliteli bireyler yetiştirme arzusundan doğmuştur. Tüm aileler sevgi dolu,renkli, neşeli ev ortamında çocuklarının başarıya ulaşacağını ilk dakikalarda anlarlar ve bize güvenirler. · Öğrenciler ise okula ya da dershaneye benzemeyen, evini çağrıştıran etüdümüze isteyerek gelirler. · Kurumumuza o kadar güveniyoruz ki;öğrenciler birkaç gün bizimle yaşamadan kayıt yapmıyoruz. Ayrılmak isteyeni asla senetlerle bağlamıyoruz. Bizi sevenlerle, başarıya bizimle ulaşmak isteyenlerle mutluyuz. · Eğitimimiz birebirdir. Kesinlikle sınıf kavramımız yoktur. Çünkü her öğrencinin bilgi düzeyi, duyguları, zekası, ilgileri farklıdır. Sınıfça eğitim okul ve dershanelerde olur.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • İngiliz Kültür Bakırköy

    İngiliz Kültür Bakırköy Avrupa Dil Portfolyosu'na uygun eğitim veren Türkiye'deki 2 kurumdan biri olan İngiliz Kültür, uluslararası eğitmen sertifikasına sahip, alanında uzman eğitmenleriyle hizmet vermektedir. İngiliz Kültür Bakırköy, her yaştan öğrencinin mevcut durumunu ve hedefini belirlemekte rehberlik etmeyi, ihtiyaç duyulan eğitim için en doğru yolun çizilip uygulanmasını kendine görev edinmiştir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • InfoLANG Beşiktaş

    InfoLANG Beşiktaş Türkiye'nin En Kaliteli Yabancı Dil Eğitimi Alabileceğiniz, Öğretme Garantili infoLANG Dil Okulları InfoLANG Dil Okulları İngilizce eğitimi konusunda çağdaş yaklaşımlarla, konuşturma odaklı eğitim metoduyla hizmet eden Türkiye’nin en önemli dil okuludur. Yıllardır ülkemiz yabancı dil eğitim sisteminde bulunan klasik metotların yeterli olmadığı görülmüştür. İngilizce öğretiminde en önemli yetkinliğin etkili iletişim kurabilmek olduğuna inanan ve öğrencilerini bu yetkinlik üzerine eğitmeyi amaç edinmiş InfoLANG Dil Okulları, Türkiye'nin dört bir yanında bulunan şubeleriyle hizmet vermektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • InfoLANG Bakırköy

    InfoLANG Bakırköy Türkiye'nin En Kaliteli Yabancı Dil Eğitimi Alabileceğiniz, Öğretme Garantili infoLANG Dil Okulları InfoLANG Dil Okulları İngilizce eğitimi konusunda çağdaş yaklaşımlarla, konuşturma odaklı eğitim metoduyla hizmet eden Türkiye’nin en önemli dil okuludur. Yıllardır ülkemiz yabancı dil eğitim sisteminde bulunan klasik metotların yeterli olmadığı görülmüştür. İngilizce öğretiminde en önemli yetkinliğin etkili iletişim kurabilmek olduğuna inanan ve öğrencilerini bu yetkinlik üzerine eğitmeyi amaç edinmiş InfoLANG Dil Okulları, Türkiye'nin dört bir yanında bulunan şubeleriyle hizmet vermektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Deva Eğitim Kurumları

    Deva Eğitim Kurumları, sunduğu eğitim hizmetleriyle öğrenci ve öğrenci velilerinin güven ve memnuniyetini sağlamayı, eğitim, öğretim ve yönetim kadrosuyla ve eğitim materyalleriyle Türkiye'de örnek gösterilen eğitim kurumu olmayı kendine ana hedef olarak seçmiş ve belirlemiştir. Buradan hareketle; her biri kendi alanlarında saygı ve kabul görmüş eğitim-öğretim kadrosuyla yaşadıkları topluma mesleki, ahlaki ve insani donanımlarıyla örnek teşkil edecek, kendilerine olan özgüvenleri tam, geleceğe güvenle bakan şahsiyetli, bilinçli ve akıllı, ailesine, milletine ve ülkesine hayırlı, faydalı ve başarılı nesiller yetiştirmek öncelikli amacımızdır. Bu hedefe yürürken yıllarca kamuda her aşamada sağlık mensubu yetiştirmiş ve toplumun hizmetine sunmuş olmanın haklı gururunu yaşayan kurucularımız, okulumuz danışma kurulu üyelerimiz, yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz edindikleri tecrübe ve birikimleri yeni bir şevkle gelecek kuşaklara eğitim alanında aktarmanın heyecanını yaşamaktadırlar.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
1
2
3
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin