Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Sektör Bilgisi
Pastahane Sektörü

Bu sektörde 52 adet Firma bulunmaktadır.
Sektör'e Ait Firmalar
  • Acemoğlu Baklava

    Mithat Acemoğlu,acem oğlu baklava,acemoğlu baklava,acem oğlu tatlı,şam tatlısı,acem kral, Ankara dürümü, çevizli bülbül, fıstıklı dürüm, sarı burma, kuru baklava, Halep şöbiyeti, Halep burma kadayıf, gelin bohçası, dilber dudağı
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Yağcıoğlu Pastaneleri

    Yağcıoğlu Pastaneleri Üçüncü kuşak olarak, 1969 yılında ekmek imalatı ile başlayan İstanbul’da devam eden aile mesleğimizi devam ettirdiğimiz için gururluyuz. Aile büyüklerimizden edindiğimiz deneyim ve özgüvenle yolumuza devam ederken kaliteden ödün vermeden gıda sektörünün gerektirdiği tüm titizliği göstererek yenilikçi atılımlarımızı sürdürmekteyiz. Hürriyet Cd No:12 Cennet Mh., 34500 Küçükçekmece / İstanbul
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Merhaba Pastanesi

    Merhaba; 80 yılı aşkın sektör birikimi ve yüzleri gülümseten tatlara odaklanma heyecanı ile ülke çapında kendi alanında en çok bilinen üç firma arasında yer alma vizyonu ile yolculuğuna emin adımlarla devam ediyor. Bebek Pastaları Çocuk Pastaları Yetişkin Pastaları Nişan Pastaları Düğün Pastaları Özel Gün Pastaları Resimli Pastalar Günlük Pastalar
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Dilek Pastanesi Bakırköy

    Dilek Pastanesi Bakırköy Dilek Pastanesi,Cafe Restaurant - Dilek Pastaneleri | www.dilek.com.tr Pasta, Düğün Pastası, Doğum günü Pastası, Çikolatalı Pasta, Tatlı, Çikolata, Sütlü Tatlılar, Cheesecake, Çilekli pasta, Kurabiye, Kahve, Cafe, Dilek Cafe, Dilek Pastanesi, Dilek Restaurant 1957’de yolculuğuna bir Dilek’le başlayan, bugün ise İstanbul’un 25 seçkin noktasında hizmet vermeye devam eden Dilek, Türkiye’de Pastane, Cafe ve Restaurant konseptini bir arada uygulayan ilk firmadır. Sağlam adımlarla büyümeye devam eden Dilek, rahat ve konforlu mekanları ve geniş ürün yelpazesi ile günümüzde İstanbul’un tercih edilen ve aranılan bir markası olmuştur. Geleneksel ve modern lezzetlerin buluşma noktası Yüzlerce pasta, unlu mamul, sütlü tatlı ve baklava çeşitleri ile sektörde yer alan Dilek, yenilikçi menüleri ile haftanın her günü 07.00 ile 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Restaurant gurubuyla da dikkatleri üzerine çeken Dilek, geleneksel lezzetlerin yanı sıra dünya mutfaklarından sevilen tatları misafirlerinin beğenisine sunuyor. Pastane, Cafe ve Restaurant konseptiyle geniş kesimlere hitap eden Dilek, hayattan keyif almayı bilenlerin tercih noktası oluyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Dilek Pastanesi Acıbadem

    Dilek Pastanesi Acıbadem Dilek Pastanesi,Cafe Restaurant - Dilek Pastaneleri | www.dilek.com.tr Pasta, Düğün Pastası, Doğum günü Pastası, Çikolatalı Pasta, Tatlı, Çikolata, Sütlü Tatlılar, Cheesecake, Çilekli pasta, Kurabiye, Kahve, Cafe, Dilek Cafe, Dilek Pastanesi, Dilek Restaurant 1957’de yolculuğuna bir Dilek’le başlayan, bugün ise İstanbul’un 25 seçkin noktasında hizmet vermeye devam eden Dilek, Türkiye’de Pastane, Cafe ve Restaurant konseptini bir arada uygulayan ilk firmadır. Sağlam adımlarla büyümeye devam eden Dilek, rahat ve konforlu mekanları ve geniş ürün yelpazesi ile günümüzde İstanbul’un tercih edilen ve aranılan bir markası olmuştur. Geleneksel ve modern lezzetlerin buluşma noktası Yüzlerce pasta, unlu mamul, sütlü tatlı ve baklava çeşitleri ile sektörde yer alan Dilek, yenilikçi menüleri ile haftanın her günü 07.00 ile 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Restaurant gurubuyla da dikkatleri üzerine çeken Dilek, geleneksel lezzetlerin yanı sıra dünya mutfaklarından sevilen tatları misafirlerinin beğenisine sunuyor. Pastane, Cafe ve Restaurant konseptiyle geniş kesimlere hitap eden Dilek, hayattan keyif almayı bilenlerin tercih noktası oluyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Dilek Pastanesi Avcılar

    Dilek Pastanesi Avcılar Dilek Pastanesi,Cafe Restaurant - Dilek Pastaneleri | www.dilek.com.tr Pasta, Düğün Pastası, Doğum günü Pastası, Çikolatalı Pasta, Tatlı, Çikolata, Sütlü Tatlılar, Cheesecake, Çilekli pasta, Kurabiye, Kahve, Cafe, Dilek Cafe, Dilek Pastanesi, Dilek Restaurant 1957’de yolculuğuna bir Dilek’le başlayan, bugün ise İstanbul’un 25 seçkin noktasında hizmet vermeye devam eden Dilek, Türkiye’de Pastane, Cafe ve Restaurant konseptini bir arada uygulayan ilk firmadır. Sağlam adımlarla büyümeye devam eden Dilek, rahat ve konforlu mekanları ve geniş ürün yelpazesi ile günümüzde İstanbul’un tercih edilen ve aranılan bir markası olmuştur. Geleneksel ve modern lezzetlerin buluşma noktası Yüzlerce pasta, unlu mamul, sütlü tatlı ve baklava çeşitleri ile sektörde yer alan Dilek, yenilikçi menüleri ile haftanın her günü 07.00 ile 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Restaurant gurubuyla da dikkatleri üzerine çeken Dilek, geleneksel lezzetlerin yanı sıra dünya mutfaklarından sevilen tatları misafirlerinin beğenisine sunuyor. Pastane, Cafe ve Restaurant konseptiyle geniş kesimlere hitap eden Dilek, hayattan keyif almayı bilenlerin tercih noktası oluyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Dilek Pastanesi Denizköşkler

    Dilek Pastanesi Avcılar Denizköşkler Dilek Pastanesi,Cafe Restaurant - Dilek Pastaneleri | www.dilek.com.tr Pasta, Düğün Pastası, Doğum günü Pastası, Çikolatalı Pasta, Tatlı, Çikolata, Sütlü Tatlılar, Cheesecake, Çilekli pasta, Kurabiye, Kahve, Cafe, Dilek Cafe, Dilek Pastanesi, Dilek Restaurant 1957’de yolculuğuna bir Dilek’le başlayan, bugün ise İstanbul’un 25 seçkin noktasında hizmet vermeye devam eden Dilek, Türkiye’de Pastane, Cafe ve Restaurant konseptini bir arada uygulayan ilk firmadır. Sağlam adımlarla büyümeye devam eden Dilek, rahat ve konforlu mekanları ve geniş ürün yelpazesi ile günümüzde İstanbul’un tercih edilen ve aranılan bir markası olmuştur. Geleneksel ve modern lezzetlerin buluşma noktası Yüzlerce pasta, unlu mamul, sütlü tatlı ve baklava çeşitleri ile sektörde yer alan Dilek, yenilikçi menüleri ile haftanın her günü 07.00 ile 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Restaurant gurubuyla da dikkatleri üzerine çeken Dilek, geleneksel lezzetlerin yanı sıra dünya mutfaklarından sevilen tatları misafirlerinin beğenisine sunuyor. Pastane, Cafe ve Restaurant konseptiyle geniş kesimlere hitap eden Dilek, hayattan keyif almayı bilenlerin tercih noktası oluyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Dilek Pastanesi Avrupa Konutları

    Dilek Pastanesi Avrupa Konutları 3. Etap Dilek Pastanesi,Cafe Restaurant - Dilek Pastaneleri | www.dilek.com.tr Pasta, Düğün Pastası, Doğum günü Pastası, Çikolatalı Pasta, Tatlı, Çikolata, Sütlü Tatlılar, Cheesecake, Çilekli pasta, Kurabiye, Kahve, Cafe, Dilek Cafe, Dilek Pastanesi, Dilek Restaurant 1957’de yolculuğuna bir Dilek’le başlayan, bugün ise İstanbul’un 25 seçkin noktasında hizmet vermeye devam eden Dilek, Türkiye’de Pastane, Cafe ve Restaurant konseptini bir arada uygulayan ilk firmadır. Sağlam adımlarla büyümeye devam eden Dilek, rahat ve konforlu mekanları ve geniş ürün yelpazesi ile günümüzde İstanbul’un tercih edilen ve aranılan bir markası olmuştur. Geleneksel ve modern lezzetlerin buluşma noktası Yüzlerce pasta, unlu mamul, sütlü tatlı ve baklava çeşitleri ile sektörde yer alan Dilek, yenilikçi menüleri ile haftanın her günü 07.00 ile 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Restaurant gurubuyla da dikkatleri üzerine çeken Dilek, geleneksel lezzetlerin yanı sıra dünya mutfaklarından sevilen tatları misafirlerinin beğenisine sunuyor. Pastane, Cafe ve Restaurant konseptiyle geniş kesimlere hitap eden Dilek, hayattan keyif almayı bilenlerin tercih noktası oluyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Dilek Pastanesi Aykosan

    Dilek Pastanesi Aykosan Dilek Pastanesi,Cafe Restaurant - Dilek Pastaneleri | www.dilek.com.tr Pasta, Düğün Pastası, Doğum günü Pastası, Çikolatalı Pasta, Tatlı, Çikolata, Sütlü Tatlılar, Cheesecake, Çilekli pasta, Kurabiye, Kahve, Cafe, Dilek Cafe, Dilek Pastanesi, Dilek Restaurant 1957’de yolculuğuna bir Dilek’le başlayan, bugün ise İstanbul’un 25 seçkin noktasında hizmet vermeye devam eden Dilek, Türkiye’de Pastane, Cafe ve Restaurant konseptini bir arada uygulayan ilk firmadır. Sağlam adımlarla büyümeye devam eden Dilek, rahat ve konforlu mekanları ve geniş ürün yelpazesi ile günümüzde İstanbul’un tercih edilen ve aranılan bir markası olmuştur. İkitelli O.S.B. Bedrettin Dalan Bulvarı Aykosan San. Sitesi İdari Bina Yanı Başakşehir-İSTANBUL Geleneksel ve modern lezzetlerin buluşma noktası Yüzlerce pasta, unlu mamul, sütlü tatlı ve baklava çeşitleri ile sektörde yer alan Dilek, yenilikçi menüleri ile haftanın her günü 07.00 ile 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Restaurant gurubuyla da dikkatleri üzerine çeken Dilek, geleneksel lezzetlerin yanı sıra dünya mutfaklarından sevilen tatları misafirlerinin beğenisine sunuyor. Pastane, Cafe ve Restaurant konseptiyle geniş kesimlere hitap eden Dilek, hayattan keyif almayı bilenlerin tercih noktası oluyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Dilek Pastanesi Kadıköy

    Dilek Pastanesi Kadıköy Dilek Pastanesi,Cafe Restaurant - Dilek Pastaneleri | www.dilek.com.tr Pasta, Düğün Pastası, Doğum günü Pastası, Çikolatalı Pasta, Tatlı, Çikolata, Sütlü Tatlılar, Cheesecake, Çilekli pasta, Kurabiye, Kahve, Cafe, Dilek Cafe, Dilek Pastanesi, Dilek Restaurant 1957’de yolculuğuna bir Dilek’le başlayan, bugün ise İstanbul’un 25 seçkin noktasında hizmet vermeye devam eden Dilek, Türkiye’de Pastane, Cafe ve Restaurant konseptini bir arada uygulayan ilk firmadır. Sağlam adımlarla büyümeye devam eden Dilek, rahat ve konforlu mekanları ve geniş ürün yelpazesi ile günümüzde İstanbul’un tercih edilen ve aranılan bir markası olmuştur. Bağdat Caddesi No:290/1 Kadıköy/İSTANBUL Geleneksel ve modern lezzetlerin buluşma noktası Yüzlerce pasta, unlu mamul, sütlü tatlı ve baklava çeşitleri ile sektörde yer alan Dilek, yenilikçi menüleri ile haftanın her günü 07.00 ile 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Restaurant gurubuyla da dikkatleri üzerine çeken Dilek, geleneksel lezzetlerin yanı sıra dünya mutfaklarından sevilen tatları misafirlerinin beğenisine sunuyor. Pastane, Cafe ve Restaurant konseptiyle geniş kesimlere hitap eden Dilek, hayattan keyif almayı bilenlerin tercih noktası oluyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Dilek Pastanesi Başakşehir

    Dilek Pastanesi Başakşehir Dilek Pastanesi,Cafe Restaurant - Dilek Pastaneleri | www.dilek.com.tr Pasta, Düğün Pastası, Doğum günü Pastası, Çikolatalı Pasta, Tatlı, Çikolata, Sütlü Tatlılar, Cheesecake, Çilekli pasta, Kurabiye, Kahve, Cafe, Dilek Cafe, Dilek Pastanesi, Dilek Restaurant 1957’de yolculuğuna bir Dilek’le başlayan, bugün ise İstanbul’un 25 seçkin noktasında hizmet vermeye devam eden Dilek, Türkiye’de Pastane, Cafe ve Restaurant konseptini bir arada uygulayan ilk firmadır. Sağlam adımlarla büyümeye devam eden Dilek, rahat ve konforlu mekanları ve geniş ürün yelpazesi ile günümüzde İstanbul’un tercih edilen ve aranılan bir markası olmuştur. Başakşehir 1.Etap Atlas Çarşısı No:1 Başakşehir/İSTANBUL Geleneksel ve modern lezzetlerin buluşma noktası Yüzlerce pasta, unlu mamul, sütlü tatlı ve baklava çeşitleri ile sektörde yer alan Dilek, yenilikçi menüleri ile haftanın her günü 07.00 ile 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Restaurant gurubuyla da dikkatleri üzerine çeken Dilek, geleneksel lezzetlerin yanı sıra dünya mutfaklarından sevilen tatları misafirlerinin beğenisine sunuyor. Pastane, Cafe ve Restaurant konseptiyle geniş kesimlere hitap eden Dilek, hayattan keyif almayı bilenlerin tercih noktası oluyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Dilek Pastanesi Başakşehir 4

    Dilek Pastanesi Başakşehir 4.Etap Dilek Pastanesi,Cafe Restaurant - Dilek Pastaneleri | www.dilek.com.tr Pasta, Düğün Pastası, Doğum günü Pastası, Çikolatalı Pasta, Tatlı, Çikolata, Sütlü Tatlılar, Cheesecake, Çilekli pasta, Kurabiye, Kahve, Cafe, Dilek Cafe, Dilek Pastanesi, Dilek Restaurant 1957’de yolculuğuna bir Dilek’le başlayan, bugün ise İstanbul’un 25 seçkin noktasında hizmet vermeye devam eden Dilek, Türkiye’de Pastane, Cafe ve Restaurant konseptini bir arada uygulayan ilk firmadır. Sağlam adımlarla büyümeye devam eden Dilek, rahat ve konforlu mekanları ve geniş ürün yelpazesi ile günümüzde İstanbul’un tercih edilen ve aranılan bir markası olmuştur. İstanbul Çarşısı No:28 Başakşehir 4. Etap Esenler/İSTANBUL Geleneksel ve modern lezzetlerin buluşma noktası Yüzlerce pasta, unlu mamul, sütlü tatlı ve baklava çeşitleri ile sektörde yer alan Dilek, yenilikçi menüleri ile haftanın her günü 07.00 ile 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Restaurant gurubuyla da dikkatleri üzerine çeken Dilek, geleneksel lezzetlerin yanı sıra dünya mutfaklarından sevilen tatları misafirlerinin beğenisine sunuyor. Pastane, Cafe ve Restaurant konseptiyle geniş kesimlere hitap eden Dilek, hayattan keyif almayı bilenlerin tercih noktası oluyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
1
2
3
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin