İletişim Bilgileri
rentalhouseistanbul
(212) 639-8989
(212) 639-8989
Kırmızı Şebboy Sk. No:5,34142 Bakırköy/İstanbul
İstanbul / Bakırköy

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Firma Hakkında
Günlük Ev | Günlük Kiralık Ev | Günlük Kiralık Daire | Rental House
Rental House Türkiye'de Günlük Kiralık Ev, Günlük Kiralık Daire hizmetiyle, otellere alternatif çok daha özgür ve uygun fiyatlı kurumsal konaklama hizmeti sunar.
* İsteğinize uygun büyüklükteki daireyi seçebilme özgürlüğü.50m2 den 150m2'ye kadar Dayalı döşeli Konforlu daireler.
* Evinizin rahatlığını yaşayabileceğiniz otel konforundaki daireler yepyeni bir konseptle sunulmaktadır. Otellein aksine RentalHouseistanbul dairelerinde kalanlar kişi sınırlaması olmadan sadece günlük daire parası öderler. Misafirlerinizi Akşam yemeğine dairelerize davet edip konfor ve özgürlüğün tadını misafirlerinle paylaşabilirsiniz.
* Kablosuz internet tüm dairelerimizde standart ve Ücretsiz olarak sunulmaktadır. İnternette gezinebilir emaillerinizi okuyup cevaplayabilir arkadaşla ...
Devamı ..
Günlük Ev | Günlük Kiralık Ev | Günlük Kiralık Daire | Rental House Rental House Türkiye'de Günlük Kiralık Ev, Günlük Kiralık Daire hizmetiyle, otellere alternatif çok daha özgür ve uygun fiyatlı kurumsal konaklama hizmeti sunar. * İsteğinize uygun büyüklükteki daireyi seçebilme özgürlüğü.50m2 den 150m2'ye kadar Dayalı döşeli Konforlu daireler. * Evinizin rahatlığını yaşayabileceğiniz otel konforundaki daireler yepyeni bir konseptle sunulmaktadır. Otellein aksine RentalHouseistanbul dairelerinde kalanlar kişi sınırlaması olmadan sadece günlük daire parası öderler. Misafirlerinizi Akşam yemeğine dairelerize davet edip konfor ve özgürlüğün tadını misafirlerinle paylaşabilirsiniz. * Kablosuz internet tüm dairelerimizde standart ve Ücretsiz olarak sunulmaktadır. İnternette gezinebilir emaillerinizi okuyup cevaplayabilir arkadaşlarınızla mesajlaşabilirsiniz. * 24 Saat sıcak su tüm dairelerimizde standart olarak sunulmaktadır. Saç kurutma makineleri dairelerimizde mevcut olup sizleri taşıma yükünden kurtarmaktadır. * Digitürk ile takip ettiğiniz TV programlarını kaçırmayacaksınız. İster haber ister dizi yada müzik, televizyona ihtiyaç duyduğunuzda digital yayının ayrıcalıklarından uzak kalmayacaksınız. * Tüm dairelerimizde bir adet çiftkişilik yatak standartır. Bunun yanında dairelerin büyüklüğü ve oda sayısına göre ekstra yatak yada yatak olabilen kanepeler mevcuttur. İstekte bulunulduğu zaman bebek için karyolada sağlanabilmektedir. * Tüm ankastre ve mutfak malzemeleri dairelerimizde bulunmaktadır. Kendi yemeğinizi pişirebilir hatta dostlarınızı yemeğe davet edip onlara kendi ellerinizle yemek pişirebilirsiniz. İşlerinize başlamadan evvel iş arkadaşlarınızı sabah kahvaltıda ağarlayabilirsiniz. * Haftada bir Housekeeping hizmeti verilmektedir. Ütü ve ütü masası sizleri acil ütü sorunlarından kurtarmaktadır. Dairelerimizde acil temizlik işlerinde kullanmak için elektrik süpürgesi bulunmaktadır.
Firma Ürünleri
Firma Harita Konumu

Rastgele Firmalar
İstanbul Şişli
12-01-2016
Konya Ereğli
04-06-2015
İstanbul Fatih
21-07-2015
İstanbul Fatih
22-09-2015
İstanbul Küçükçekmece
21-11-2015
İstanbul Şişli
27-11-2016
İstanbul Bakırköy
04-01-2016
Kocaeli İzmit
20-08-2013
İstanbul Bakırköy
13-01-2016
İstanbul Bağcılar
09-10-2015
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin