Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Sektör Bilgisi
Bisküvi, Çikolata, Şekerleme Sektörü

Bu sektörde 28 adet Firma bulunmaktadır.
Sektör'e Ait Firmalar
  • Koska Helvacısı

    KOSKA HELVACISI 1907 yılında Hacı Adil Dindar tarafından kurulmuştur ve faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir. Geleneksel Türk Tatlı Sanatının ürünleri iç ve dış pazarlara sunulmak da ve büyük beğeniyle karşılanmaktadır. Koska ürünleri bugün bütün Dünya Ülkelerine ihraç edilmektedir. Modern Koska tesisleri, gıda endüstrisinin en ileri teknolojileri ile çalışmaktadır. Koska lezzet yaratma yeteneğini çağın gelişen teknolojisi ile birleştirmiştir. Modern tesislerde gıda endüstrisinin ileri sistemleriyle üretim yapılır Koska başarısının sırrı geleneksel Türk Sanatı'nın modern teknoloji ile uygulanmasında yatar. Geleneksel Türk Tatlı Sanat'ı özenle yaşatılır Koska' da.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • seyidoğlu baklava Kadıköy

    Baklava; 1800'lü yıllardan günümüze kadar gelen Osmanlı saray tatlısı olarak Türk mutfağında yer alan bir tatlı çeşididir. Baklavayı oluşturan yufkaların inceliği adeta bir zar inceliğinde olup, yapımı çok emek isteyen bu tatlı çeşidi, sanatkar ustaların elinde gerçek bir lezzete dönüşmektedir. Kullanılan malzemelerin kalitesi şüphesiz bu lezzeti etkilediğinden, firmamız malzeme seçiminde çok hassas davranmaktadır. Kullanılan un, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin sert buğday unu, sarı undan olup, yağ ise yine aynı yöre tereyağlarının bir kez daha eritilmesiyle elde edilen sade yağ diye tabir edilen, yüksek rehalı yağdır. Firmamız, hamurunun hazırlanışından, pişirilip, şerbetinin verilmesine kadar geçen sürede, en ufak hatayı kabul etmeyen bu tatlı çeşidini, yıllardan beri lezzetini hiç değiştirmeden, dünya sofralarına ihraç etmenin mutluluğu içindedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Akaş Akbalık Gıda

    Akas Akbalik Gida (Akas Confectionery) in one of the leading confectionery manufacturer and exporters in Turkey. Company has been founded in 1989. Head office is located in Istanbul including accounting, marketing, export and import departments and general management. Production facilities are going on in our factory located in Akhisar district of city Manisa under a 6.000m2 covered areas.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • baklavacı anteplioglu

    Yalova'nın ilk baklavacısı olarak yıllardan beri değişmeyen lezzet ve kaliteyi sunmaktan gurur duyuyoruz. Bizimle birlikte bu yolda ilerleyen ve desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen tatlı müşterilerimizi çok seviyoruz. Bizle ilgili tüm tatlı yorumlarınızı, eleştirilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyoruz...
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Melodi Çikolata

    Melodi Çikolata’nın temelleri, 1957 yılında Kemal Taşar tarafından Samsun’da atılmıştır. Çikolatacılık mesleği ile ilk kez babasının Samsun’daki çikolata ve şekerleme dükkânında tanışan Ender Taşar, 1968 yılında geldiği İstanbul’da Melodi adı ile üretime başlamıştır. br / Girişim ve yatırımları, başarısına paralel olarak sürekli devam ettirilen Melodi Çikolata, yıllar içerisinde Türkiye’nin önde gelen butik çikolata üreticisi ve çikolata tedarikçisi konumunu almıştır.br /br /Melodi’nin seçkin lezzeti ve kalitesinin sırrı, Taşar Ailesi’nin 3 kuşaktır devam eden tecrübe, titizlik ve mükemmeliyetçiliğinde saklıdır. Tüm ürünler büyük bir titizlik ile üretilmekte, üretimde en kaliteli hammaddeler kullanılmakta ve geniş üretim kapasitesine rağmen, kaliteli bir çikolatanın oluşması için dünyanın kabul ettiği klasik sistem uygulanmaktadır.br /br /200’ü aşkın çeşidi bulunan Melodi Çikolata, madlen, spesiyal, draje gibi klasikleşmiş çeşitlerinin yanı sıra, tecrübe ve yenilikçiliği ile de geliştirdiği ürünleri ile sektöre öncülük etmektedir. Melodi Çikolata, enerji ve mutluluk kaynağı olan, en mutlu anlarda paylaşılan ve paylaşıldıkça lezzeti artan kaliteli ve seçkin çikolataları müşterilerine sunmaktadır
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
1
2
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin