Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Sektör Bilgisi
Konfeksiyon-Moda Evi Sektörü

Bu sektörde 25 adet Firma bulunmaktadır.
Sektör'e Ait Firmalar
  • özgül testil

    Kurulduğu 1993 yılından bu yana daha kaliteli ürünler üretmek için çalışan Özgül Tekstil, bulunduğu sektördeki ilkleri gerçekleştirerek bugün günlük 20 ton örme kumaş üretim kapasitesine ulaşmıştır
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • SML Tekstil

    Having started seamless production in 2002, SML was later bought in 2006 by the GUVENİR GROUP. This lead SML to be an fully integrated company becoming one of the leaders in the sector. The overall production capacity reveals to be 450,000 pieces in seamless underwear and 350,000 pieces in sportswear. The knitting, dyeing, sewing and packaging processes fully take place in-house. Possesing the capacity to produce all kind of seamless product, SML present wide range of collection in shapewear, underwear, sportswear, activewear, and performancewear. 60 of the production consists of export to leading markets in Europe and Russia. Remaining 40 is balanced with well known local private label brands. SML is a professional set-up with it’s strong and experienced team consisting of marketing, RD, merchandising and production. Not to mention being integrated except the yarn which is imported.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Mavi Jeans

    Türkiye’den dünyaya açılan ilk moda markası olan Mavi, 1991 yılında İstanbul’da kuruldu. 19 yıldır Türkiye’nin lider markası olan Mavi bugün; ABD, Kanada, Almanya, Hollanda, Avustralya ve Rusya’nın aralarında bulunduğu 50 ülkede 370 shop 5.000’e yakın noktada müşterileriyle buluşuyor. 1996 yılında yurtdışına açılan, New York, Vancouver, Berlin, Frankfurt, Hamburg, Münih, Dubai ve Moskova’da flagship mağazaları bulunan Mavi, kendi perakende ağının yanı sıra, Nordstrom, Urban Outfitters, PeekCloppenburg, LordTaylor ve David Jones gibi dünyanın en önemli zincir mağazalarında, premium ve high end markalarla birlikte satışa sunuluyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • BTM Bilinçli Tüketici Mağazaları

    Bilinçli Tüketici Mağazaları olarak 2005 yılından itibaren tekstil alanında faaliyet göstermekteyiz. Firmamız her geçen gün kendini geliştirerek şube sayısını 30’a kadar yükseltmiştir. Şubemiz olmayan bölgelerdeki müşterilerimize, kalite ile ucuzluğun birleştiği ürünlerimizi ulaştırmak amacıyla btmmoda.com adresi üzerinden e-ticaret imkanı sunuyoruz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • İHVAN HAC MALZEMELERİ

    Türkiye'nin En Büyük İSLAMİ Online Alışveriş Sitesi. İhvan Hac ve Umre Malzemeleri Sitemizde Dini Ürünler, Tesettür Giyim, Elektronik Ürünleride Bulabilirsiniz ULUCAMİİ DOĞUSU SAYILGAN EGE PASAJI NO: 15-25 16040 OSMANGAZİ / BURSA Türkiye
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
1
2
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin