Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Alt Sektörler
Kategori'ye Ait Firmalar
  • nevicafe

    Hızla akıp giden hayatın içinde farkına varamadığımız ya da es geçtiğimiz kültürel değerlerimizi bir araya getirerek farklı bir dünyaya kapı aralamaya çalıştık. İşte bu kapıdan girdiğinizde sizi içsel bir yolculuğa davet eden atmosferle karşılaşacaksınız.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Karagöz Zorba Restaurant

    Karagöz Zorba Restaurant - Fasıl,Canlı Müzik,Balık Restaurant,Meyhane,Fix Menü,Açık Hava Düğün. Fasıl, Canlı Müzik, Balık Restaurant, Meyhane, Fix Menü, Fix Menü Fiyatları, Cibali Balık Restaurant, Açık Hava Düğün, Açık Hava Doğum Günü, Eğlence Mekanı, Teras Cafe, Teras Balık, Manzaralı Restaurant
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Group Sultani

    Group Sultani, Sultani, Sultani Restaurant, Le Caique, Güneydoğu mutfağının, meze, pide, güveç, kebap, özel spesyal, Ege mezelerimiz, balık, balik, et, kebap, ara sıcaklar, türk mutfağı, damak zevki
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Bolulu Hasan Usta

    Bolulu Hasan Usta Süt Tatlıları Gıda ve İnşaat Turizm San. Tic. Ltd. Şti. Bolulu Hasan Usta doğal sütten yaptığı o meşhur süt tatlılarını satarak başladı yolculuğuna. Bize bir anda çocukluğumuzu hatırlatan doğal sütün en tazesini yemyeşil kırlarda, çiftliklerde buldu. Tatlılara günlerini, yıllarını verdi, ustalığını kattı. Sütün, çikolatanın ve lezzetin en bolunu, en iyi malzemelerle birleştirdi. Zamanla büyüdü, herkesin tanıdığı bir marka haline geldi.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Sur Restaurant Cafe

    Sur Restaurant Cafe Şehrin İçinde Saklı Bir Cennet Restaurantımız 2003 yılından bu yana profesyonel kadrosuyla, zenginleşen mutfağı ve çeşitli organizasyonlarıyla siz seçkin müşterilerimize hizmet vermektedir. Restaurant bölümünde alakart olarak geleneksel Türk - Meksika ve İtalyan mutfağının en seçkin yemeklerini tatma imkanı bulabilirsiniz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Yasar Usta Burma Kadayiflari

    Damak tadınızın doyumsuz lezzetini yıllardan beridir sizlere yaşatan YAŞAR USTA BURMA KADAYIFLARI dünya genelinde gıda sektöründeki tüm gelişmeleri yakından takip ederek, hizmetten ve kaliteden ödün vermeden çalışmakta, kendini sürekli olarak yenilemektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • ÇiğKöfteci Ömer Usta

    Çiğköfte Dürüm Çiğköfte ÇiğKöfteci Ömer Usta Bizim hikâyemiz Sincik-Adıyaman'da başlayıp lokanta sektöründe kebapçılıkla devam etmiştir.Lâkin Ömer Usta'nın kendi lokantasında müşterilerine sunduğu çiğköfte büyük beğeni kazanmış olup,belli birikimler sonucunda kurmuş olduğu çiğkofte tesisi ile günümüzde seçkin firma olarak merkezi Başaksehir-İstanbul olmak üzere geniş şube ağıyla siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyız. İkitelli Organize Sanayi Bölgesi, Mutsan Mutfakçıla Sanayi Sitesi M1 Blok D:25, İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Kebapçı dostu

    Kebapçı dostu arama motoru | Bursaİskender.com bursaiskender.com ile farklı deneyimler yaşamaya hazır mısınız? Kebapçı dostu arama motoru bursaiskender.com, sizi kebap dunyasıyla buluşturuyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Ziyafet Çiğköfte

    2005 yılında Arnavutköy'de hizmet vermeye başlamıştır. Kısa zamanda farklı şubeleriyle geniş kitlelere çiğ köfte lezzetini sunan firmamız, tamamen doğal ve eşine az rastlanır tadıyla Türkiye çapında öne çıkan, sektöründe 1 numara olan aday firmalardan biridir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Show Hipermarket

    Show Hipermarketleri 1998 senesinde kurulmuş olup, günümüze kadar, bu alanda başarıyla faaliyet göstermiştir. Başarısını siz değerli müşterilerine borçludur. Show Hipermarketler müşteri memnuniyetini, müşteri mutluluğunu her zaman birinci planda tutmuş, bunun ödülünü de her zaman almıştır. yükselişimizi hızla sürdürmekteyiz. Müşterilerimize 1998 yılından beri yeniliklerimizle, konforu, rahatlığı kaliteyi ve ucuzluğu yaşatmaktayız.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Gala Kokoreç

    Bizi seyyar satıcılıktan buraya kadar desteklediğiniz için size teşekkürü bir borç biliriz.. Siz evet dediniz biz yürüdük, siz beğendiğiniz biz Türkiye'ye açıldık, siz takdir ettiniz biz dünyaya açıldık... Gala Kokoreç ailesi olarak; lezzet ve kalitemizden asla ödün vermeyeceğimizi; siz değerli müşterilerimize temenni ediyoruz. Seyyar arabaya dayanan eski bir geçmişimizle sizlere daha iyi bir kalite sunmak için firmamız, çalışma potansiyelini yükselterek bugünlere gelmiştir. Kokoreç bizim işimizdir! çünkü, tamamen firmamıza ait olan üretim tesisinde sağlık bakanlığından onaylı ve kontrollü bir üretim gerçekleştirilerek kokoreçler hazır hale getirilir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Taner Börek

    Taner Börek - Pide ve Börek Salonları Kıymalı, Peynirli, Patatesli, Ispanaklı Kol Böreği, Peynirli Su Böreği, Sade Börek, Poğaça ve Kır Pidesi Çeşitleriyle hizmet veren Taner Börek, Günlük üretimiyle, kalite ve hijyeniyle İstanbul Anadolu Yakasındaki şubeleriyle siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin